Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA
Ontvang nu je kortingscode

Betaalmethoden

en verzending

Bij benuta, kunt u ervoor kiezen niet alleen uit een grote verscheidenheid van ontwerpen tapijt stijlen, maar ook bij het uitvoeren en verwerken van uw bestelling.

Betaalmethoden


 • Creditkaart

  Creditkaart

  Wij aanvaarden MasterCard, VISA en AMEX.

  Tijdens het bestelproces op benuta.de kan u het factuurbedrag met uw creditcard betalen. Voor de betaling heeft u uw kaartnummer, de geldigheidstermijn en de CVC-code nodig. De CVC-code is een beveiligingsfunctie die specifiek gebruikt wordt door creditcardmaatschappijen. Door naar de CVC-code te vragen, wordt er nagegaan of de credit card ook echt fysiek voor u ligt tijdens de bestelling. Bij MasterCard en VISA bestaat de CVC-code uit 3 cijfers die u op de achterkant van de kaart terug kan vinden Bij AMEX bestaat de code uit 4 cijfers en vindt u ze op de voorkant van uw kaart terug.
  Uw creditcard wordt belast bij het starten van de bestelling. De levering van uw bestelling vindt, afhankelijk van de beschikbaarheid, zo snel mogelijk plaats.
 • Paypal

  Betalen met Paypal

  Wat is PayPal?

  PayPal is een online betaalservice waarmee u veilig, gemakkelijk en snel kan betalen en dat zonder extra kosten voor de koper! Veilig: Uw bank- of creditcard gegevens worden enkel bij PayPal bewaard. Daardoor worden ze niet bij elke online aankoop opnieuw over het internet gestuurd.
  Aanmelden en PayPal meteen gebruiken: Open een PayPal-account via www.paypal.de/anmeldung. Koppel uw bankrekening of creditcard met uw PayPal-account, daarna kan u via PayPal betalen.
  Heeft u al een PayPal-account?
  Klik dan tijdens het bestellen op de PayPal-knop, u zal dan naar de PayPal-pagina worden doorgeleid. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd, respectievelijk binnen de afgesproken levertermijn.
 • Overschrijving

  Betaling via overschrijving

  Als u vooraf betaalt, verzendt u eerst het volledige factuurbedrag aan ons account. U ontvangt onze bankgegevens direct na uw bestelling in de orderbevestiging.
  Wanneer u uw bestelling plaatst, gelieve uw bestelnummer te specificeren, dat u ook per e-mail wordt verzonden. Dit vergemakkelijkt de opdracht aan uw bestelling.

  De aflevering van uw bestelling vindt plaats zodra de betaling is gecrediteerd of binnen de afgesproken levertijd.

Verzending

Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 100


Bij een bestelling van meer dan € 100 leveren we uw goederen veilig en gratis bij uw thuis. Voor bestellingen van minder dan € 100 rekenen we € 9,95 verzendkosten.
Vanaf 5 staltjes moeten we 9,95 verzendkosten aanrekenen. We vragen dan ook uw begrip hiervoor. We versturen bestellingen via internationaal gerenommeerde transportbedrijven zoals UPS en DPD.
Als dat op basis van grootte en gewicht nodig zou zijn, wordt uw bestelling op de stoep geleverd. Het transportbedrijf zal proberen hiervoor een afspraak met u te maken. Op de stoep houdt in dat de goederen van de vrachtwagen worden geladen en het verdere transport in afspraak met de medewerkers van het transportbedrijf moet gebeuren, of vooraf met het bedrijf afgesproken moet worden. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan.
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.