Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Betaalmethoden & verzending

We bieden verschillende betaalmethoden die het winkelen bij ons handig en gemakkelijk maken. Kies gewoon degene die het beste bij je past en kijk uit naar je nieuwe benuta favorieten!

Betaalmethoden • Betaal met creditcard of debitcard

  Wij accepteren MasterCard, VISA en AMEX.

  Tijdens het bestelproces op benuta.nl kun je het factuurbedrag per creditcard of debitcard betalen. Voor de betaling heb je je kaartnummer, de geldigheidsperiode en het kaartverificatienummer nodig. Het kaartverificatienummer is een speciale beveiligingsfunctie die door de creditcardmaatschappijen wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de creditcard of debitcard fysiek aanwezig is wanneer de bestelling wordt geplaatst. Bij MasterCard en VISA vind je het 3-cijferige controlenummer op de achterkant van je kaart. Bij AMEX staat het 4-cijferige controlenummer op de voorkant van je kaart.

  Je betaling wordt direct verwerkt. Nadat we je betaling succesvol hebben ontvangen, verwerken we je bestelling en maken we je aankoop klaar voor verzending.

  Verzending  Wij versturen je bestelling kostenloos vanaf een bestelwaarde van 100 €. Tot een bestelwaarde van 100 € gelden verzendkosten van 9,90 €. We werken met gerenommeerde logistieke bedrijven zoals DHL, DPD, GEL, GLS en UPS voor de bezorging. De grootte en het gewicht van je pakket(ten) bepalen welke verzenddienst het meest geschikt is om je bestelling te bezorgen. We zullen je hierover informeren met de verzendbevestiging.

  Opmerking: Voor zeer grote of zware artikelen die niet als pakket kunnen worden verzonden, geven we een verzendbedrijf de opdracht om je bestelling "gratis langs de weg" te bezorgen. In dit geval zal het verzendbedrijf contact met je opnemen voor een leveringsdatum. "Free kerbside" betekent dat de goederen alleen uit de vrachtwagen worden gelost. Alle andere transportroutes (bijv. naar je huis) worden in overleg met de expediteur uitgevoerd. Dit kan leiden tot extra kosten.

  We vinden het belangrijk dat je je bestelde artikelen zo snel mogelijk ontvangt. Daarom kan het zijn dat we je bestelling opsplitsen in meerdere leveringen. Uiteraard informeren we je per e-mail zodra een pakket naar je onderweg is.

  Meer informatie over verzending en levering vind je onder Hulp en Contact.

  Let op: Bij verzending naar eilanden kan een vast tarief voor eilanden gelden, waardoor extra kosten ontstaan. Je kunt erachter komen of dit van toepassing is op je bestelling en hoeveel het vaste tarief is voordat je je bestelling afrondt in de kassa.