Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Betaalmethoden & verzending

We bieden verschillende betaalmethoden die het winkelen bij ons handig en gemakkelijk maken. Kies gewoon degene die het beste bij je past en kijk uit naar je nieuwe benuta favorieten!

Betaalmethoden • Placeholder for alt text

  Betalen met een creditcard

  Wij accepteren MasterCard, VISA en AMEX.

  Tijdens het bestelproces op benuta.nl kun je het factuurbedrag per creditcard betalen. Voor de betaling heb je je kaartnummer, de geldigheidsduur en het kaartverificatienummer nodig. Het kaartverificatienummer is een speciale beveiligingsfunctie die door de creditcardmaatschappijen wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de creditcard fysiek aanwezig is wanneer de bestelling wordt geplaatst. Bij MasterCard en VISA vind je het 3-cijferige controlegetal op de achterkant van je creditcard. Bij AMEX staat het 4-cijferige controlegetal op de voorkant van je kaart.

  Je creditcardrekening wordt belast bij ontvangst van je bestelling.

  Je bestelling wordt onmiddellijk geleverd, afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Verzending  Wij bezorgen gratis aan huis vanaf een bestelwaarde van 100 €. Tot een bestelwaarde van 100 € gelden verzendkosten van 9,90 €. Om ervoor te zorgen dat je pakket betrouwbaar en veilig aankomt, werken wij samen met gerenommeerde logistieke bedrijven zoals DHL, DPD, GEL of UPS.

  Opmerking: Als het vanwege de grootte of het gewicht van je pakket nodig is, wordt je bestelling "gratis langs de weg" bezorgd door een expediteur. In dit geval zal het verzendbedrijf contact met je opnemen voor een leveringsdatum. "Free kerbside" betekent dat de goederen alleen uit de vrachtwagen worden gelost. Alle andere transportroutes (bijv. naar je huis) worden in overleg met de expediteur uitgevoerd. Dit kan leiden tot extra kosten.

  Meer informatie over verzending en levering vind je onder Hulp en Contact.

  Let op: Bij verzending naar eilanden kan een vast tarief voor eilanden gelden, waardoor extra kosten ontstaan. Je kunt erachter komen of dit van toepassing is op je bestelling en hoeveel het vaste tarief is voordat je je bestelling afrondt in de kassa.