Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • nieuwe releases
 • Nieuwe Releases

  547 Producten

  547/547 Resultaten

  Vloerkleed nieuwigheden: Elke week geweldige nieuwe stijlen

  Een nieuw vloerkleed brengt gezelligheid in huis, verdeelt kamers en verlevendigt de ruimte. Ze hebben ook een verwarmend en geluidsreducerend effect. Deze eigenschappen maken ze tot de perfecte woonaccessoire. Laat u inspireren door de laatste innovaties in de wereld van vloerkleden en geef uw huis een upgrade in slechts een paar eenvoudige stappen!

  Nieuwe vloerkleedtrends

  Zet decoratieve accenten met een mooi vloerkleed. Huidige vloerkleedtrends zijn vloerkleden met oosterse patronen en vloerkleden met geometrische patronen. Vintage vloerkleden of vloerkleden in Scandinavische stijl zijn ook in opmars. Qua kleur kan alles. Kleurrijk of neutraal grijs - the sky's the limit.

  Bij benuta vind je bijna elke week nieuwe stukken in moderne, klassieke en trendy stijlen. Van vloerkleden en kussens tot andere woonaccessoires. Klik eenvoudig door onze shop en ontdek nieuwe producten van:

  • benuta Pop

  • benuta Pure

  • benuta Nest

  • benuta Finest

  De nieuwste vloerkleedstijlen voor elke woonruimte

  Onze vloerkleedtnoviteiten zijn verkrijgbaar in vele nieuwe dessins, kleuren en materialen. Ze kunnen in elke woonruimte worden gelegd en optimaal worden geïntegreerd in de bestaande inrichting. Ook voor de gang of de kinderkamer zijn moderne vloerkleden verkrijgbaar. Elke kamer wordt huiselijker met een stijlvol vloerkleed en u heeft de mogelijkheid om uw persoonlijkheid te laten zien. Wilt u online een mooi vloerkleed kopen? Dan bent u bij de benuta online shop aan het juiste adres. Kies nu een van onze stijlvolle vloerkleedvernieuwingen uit.