Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Labels en certificaten

De kwaliteit en eerlijkheid bij benuta

Bij benuta hechten we veel waarde aan moderne ontwerpen en een duurzame hoogwaardige productie. Dat wij kwaliteit en eerlijkheid belangrijk vinden, blijkt ook uit onze talrijke gecertificeerde producten. In de volgende secties geven we een overzicht van onze verschillende keurmerken en certificaten. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor algemene vragen of vragen over specifieke producten.

Kwaliteitszegels • OEKO-TEX® STANDARD 100

  De internationale vereniging voor onderzoek en testen op het gebied van textielecologie (Oeko-Tex) wordt vertegenwoordigd door neutrale en onafhankelijke instellingen in 60 landen wereldwijd. Op basis van een onafhankelijk certificatiesysteem voor textielproducten is de Oeko-Tex Standaard 100 een betrouwbaar zegel, dat certificeert dat de producten vrij zijn van verontreinigingen. Veel designkleden, waaronder onze kinderkleden, zijn getest op schadelijke stoffen en voorzien van het Oeko-Tex-label.

  Lees meer op www.oeko-tex.com.

  Eerlijkheidscertificaten

  Care & Fair

  Sinds 1994 zet de branchevereniging CARE & FAIR zich in voor kinderen en gezinnen die actief zijn in de tapijtweverij in Nepal, Pakistan en India. Dit omvat onderwijs, gezondheidszorg en volwassenenonderwijs. Inmiddels werkt CARE & FAIR samen met importerende en exporterende leden in meer dan 24 landen en financiert hun projecten met behulp van donaties. Hieronder valt natuurlijk ook benuta.

  Lees meer op www.care-fair.org.