Levertijd: actuel ca. 4-6 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
ONTVANG NU JE KORTINGSCODE

De kwaliteit en het eigen vermogen in benuta

Labels en certificaten benuta

Bij benuta, hechten we veel belang aan een modern design en chique, maar vooral om een duurzame en de fabricage van de mensenrechten. Onze vele gecertificeerde kwaliteit labels kunnen ook aantonen onze inzet voor eerlijke producten en de kwaliteit te bieden. In de volgende paragrafen, bieden wij u een overzicht van onze verschillende labels en certificaten. Onze klantenservice staat tot uw beschikking voor het geval u nog vragen heeft over het algemeen of specifiek onderwerp.

Keurmerken

 • Öko-Tex Standard 100

  benuta soutient le label Confiance textile

  De internationale Organisatie voor Onderzoek en Controle op het gebied van Textiel-ecologie (Oeko-Tex) is wereldwijd in meer dan 60 landen vertegenwoordigd met neutrale en onafhankelijke controle- en onderzoeksinstituten. Met de Oeko-Tex-standaard hebben ze, dankzij een onafhankelijk controle- en certificeringssysteem voor textielproducten, een betrouwbaar keurmerk. Dit garandeert u producten die vrij zijn van schadelijke stoffen. Veel designer-tapijten, waaronder ook Esprit-vloerbedekkingen en veel van onze kindervloerbedekkingen zijn getest op schadelijke stoffen en hebben het Oeko-Tex-keurmerk.

  Meer info vindt u op : www.oeko-tex.com
Les labels équitables

 • Care & Fair

  benuta soutient Care & Fair

  Sinds 1994 zet Care & Fair – Teppichhandel gegen Kinderarbeit e.V. zich in voor de kinderen van de tapijtknopers in Nepal, Pakistan en India, inclusief hun families. Daarbij hoort (volwassenen-)onderwijs en gezondheid. Intussen werkt Care & Fair samen met ex- en importerende leden uit meer dan 24 landen, die met hun contributies en giften de projecten financieren.

  Daarbij hoort bijvoorbeeld de Nederlandse tapijtfabrikant Brink & Campman en uiteraard ook benuta. Meer info leest u in ons blog-bericht over Care & Fair.

  Meer info vindt u op : www.care-fair.org

* Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. De voucher is vier weken geldig na registratie. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.