Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Hoogwaardige vloerkleden in exclusieve designs

benuta Finest staat voor vloerkleden van de hoogste kwaliteit die je kunt zien en voelen. Ontdek onze beperkte designcreaties - voor een uniek interieur dat bij jou past.

Collecties

128 Producten

128/128 Resultaten

Exclusieve design vloerkleden bij benuta Finest

Je zoekt een vloerkleed dat jouw individuele interieurstijl onderstreept? Bij benuta Finest vind je unieke creaties van onze ontwerpers - van minimalistisch chic tot extravagante stijlen.

Artistieke stijlen voor experts

Jouw thuis draagt je persoonlijke handtekening en bestaat uit vele door jou gekozen juwelen. Een hoogwaardig vloerkleed is een essentieel sleutelstuk van dit totale kunstwerk en rondt jouw individuele stijl af.

Of je nu geïnspireerd bent door een bepaalde interieurstijl of je in een eclectisch interieur bevindt, onze veelzijdige Finest collecties bieden unieke designs die bij jouw smaak passen. Geïnspireerd door de belangrijke kunststijlen van onze tijd presenteren onze ontwerpers hun eigen moderne creaties. Waaronder:

  • Edele tapijten in de stijl van Art Deco

  • Grafische constructies en geometrische vormen in Bauhaus-symmetrie

  • Levendige pop-art ontwerpen en komische invloeden

  • Reliëf tapijten geïnspireerd op topografische en organische structuren

  • Op-Art ontwerpen die spelen met perspectief en visuele perceptie

  • Statement vloerkleden in de New Retro Look

Hoogwaardige materialen

Elk van onze materialen is zorgvuldig voor jou geselecteerd en belooft premium kwaliteit. Tencel en viscose maken indruk met hun opwindende glans. De fijnste wol, waaronder de bijzonder lichte en zachte Nieuw-Zeelandse wol, brengt warmte en gezelligheid in elke kamer.

Handgetuft, handgeweven, handgeknoopt - al onze producten worden met zorgvuldig vakmanschap gemaakt. Dit maakt elk benuta Finest vloerkleed uniek met een onmiskenbare uitstraling. We geven sommige vloerkleden een speciale afwerking voor dat ene beetje extra, bijvoorbeeld met het snijden van de pool, waardoor spannende contrasten ontstaan tussen korte en hoge pool.

Het samenspel van exclusieve ontwerpen, geselecteerde materialen en hoogwaardige afwerking maakt onze Finest vloerkleden tot waardevolle interieurstukken waar je lang van zal genieten en keer op keer een genot zijn om naar te kijken.

Een vloerkleed voor meer luxe in jouw huis

benuta Finest vloerkleden houden van aandacht. Geef ze de ruimte om te schitteren en ze zullen elke kamer verbeteren met hun glamoureuze elegantie alleen al. Als je wilt dat jouw nieuwe luxe vloerkleed een blikvanger wordt in je woonkamer, dan zijn onze maximalistische designs precies goed voor jou. Kleurrijke accessoires maken de spannende look compleet. Creëer een elegante lichtheid en een ontspannen sfeer in de slaapkamer met discrete tapijten in rustige crèmetinten. Kussens, kleden en poefs voegen gezellige accenten toe.

Welke stijl je ook kiest - met onze exclusieve benuta Finest collecties haal je een uniek designtapijt in huis dat aan hoge eisen voldoet en zijn beloften nakomt.