Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Buiten vloerkleed rond

Producten

  / Resultaten

  Buiten vloerkleed rond: Perfecte keuze voor buiten

  Breng je graag tijd buiten door en wil je je tuin, balkon of terras een upgrade geven? Dan is een rond buitenkleed een geweldig alternatief! Het straalt gezellige charme uit en staat niet alleen goed in kleine buitenruimtes, maar ook in grotere. Probeer het uit en ontdek deze en vele andere buiten vloerkleden in onze online shop - van beige tot grijze modellen en kleurrijke vloeraccessoires, je vindt er ronde vloerkleden voor buiten in veel verschillende kleuren, maten en designs!

  Uitgebreid assortiment ronde vloerkleden voor buiten

  Onze ronde vloerkleden voor buiten zijn robuust en stijlvol. Om je te helpen het juiste stuk voor jou en je huis te vinden, bieden we je online een enorme keuze aan designs, maten en kleurencombinaties. Vooral onze ronde vloerkleden in beige of grijs zijn echte allround talenten en kunnen gemakkelijk en stijlvol gecombineerd worden.

  • Beige tinten: Een beige vloerkleed voor buiten straalt warmte en gezelligheid uit en blijft toch onopvallend. Het past perfect bij licht houten meubilair en creëert een sfeer van harmonie en rust in je huis.

  • Grijstinten: Een grijs vloerkleed voor buiten is het perfecte statement stuk voor een moderne of minimalistische look. Het brengt elegantie in je buitenruimte en combineert perfect met kleurrijke kussens en plaids.

  Maten die inspireren

  Afhankelijk van de grootte van je buitenruimte bieden we vloerkleden in verschillende maten en vormen. Vooral ronde vloerkleden brengen frisheid in je buitenruimte en creëren een behaaglijke sfeer. Vooral de diameters van 200 cm en 160 cm zijn bij ons erg populair.

  • Vloerkleden voor buiten met een diameter van 200 cm: Dit formaat is ideaal voor grote terrassen en tuinen. Het vloerkleed biedt je genoeg ruimte om een gezellige zithoek te creëren, maar je kunt het ook onder een ronde eettafel leggen.

  • Vloerkleden voor buiten met een diameter van 160 cm: Deze modellen zijn ideaal voor kleinere balkons of terrassen. De 160 cm versies passen naadloos in je ontwerp en creëren een gezellige en uitnodigende ruimte.

  • Ontdek nog veel meer maten in de shop!

  Rond of vierkant - welk model je ook kiest: Al onze buitenkleden zijn waterafstotend en UV-bestendig, dus ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.