Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Rond vloerkleed 200 cm

Producten

  / Resultaten

  Ronde vloerkleden met een diameter van 200 cm: visuele accenten voor in huis

  Wil je je vier muren een nieuw accent geven? Dan zijn onze ronde vloerkleden met een diameter van 200 cm misschien iets voor jou. Het vloeraccessoire combineert design met functionaliteit en creëert een sfeer waarin jij en je gasten zich helemaal op hun gemak zullen voelen.

  Waarom precies een diameter van 200 cm?

  Ronde vloerkleden met een diameter van 200 cm zijn echte allround talenten: of je ze nu onder een eettafel legt, het decor vormt voor je woonkamer of ze gebruikt als donzig vloerkleed in de slaapkamer. Zodat iedereen het juiste tapijt voor zichzelf en zijn huis kan vinden, bieden we je een ruime keuze aan kleuren, stijlen en poolhoogtes. Winkel nu online en ontdek het zelf!

  Brede selectie kleuren en stijlen

  Laat je inspireren door onze enorme selectie ronde vloerkleden van 200 cm en kies je favoriet. Stel je voor hoe ze bij jou thuis zouden staan of gebruik gewoon onze handige Augmented Reality functie

  • Grijze tinten voor elke stijl: Een grijs vloerkleed van 200 cm ziet er modern, tijdloos en elegant uit. De gedempte nuances passen perfect in bijna elke interieurstijl en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden.

  • Beige of crème vloerkleden voor een minimalistische look: De zachte tinten van beige 200 cm ronde vloerkleden brengen rust en comfort in je kamer. De lichte kleuren passen perfect bij natuurlijke en minimalistische looks.

  • Groene kleurenpaletten zetten visuele accenten: Een rond groen 200 cm vloerkleed zet levendige accenten in je kamer zonder er te kleurrijk uit te zien. Het groen ziet er fris en natuurlijk uit en zorgt automatisch voor een goed humeur.

  • Vintage looks voor klassieke of moderne interieurs: Vintage vloerkleden vertellen verhalen. Met hun gebruikte look kun je de ronde 200 cm vloerkleden combineren met zowel klassieke interieurs als moderne meubels. De accessoires brengen warmte en comfort in je huis en zien er ook nog eens stijlvol uit!

  • Kortpolige tapijten voor drukke ruimtes: Kortpolige tapijten zijn moderne, gemakkelijk schoon te maken en praktische allrounders. Hun gladde oppervlak weerkaatst het licht prachtig en laat kamers groter lijken.

  • Schagrijnige vloerkleden voor een gezellige sfeer: De knuffelzachte 200 cm ronde vloerkleden met lange pool zijn bijzonder pluizig en geven je het gevoel alsof je op wolken loopt. Of het nu in de woonkamer of slaapkamer is - met deze kleden geniet je van puur comfort.

  Koop een rond 200 cm vloerkleed


  Ronde vloerkleden met een diameter van 200 cm zijn meer dan alleen een decoratief element. Het is een combinatie van design, kleur en textuur die van je kamer een unieke plek van welzijn maakt. Of je nu kiest voor kleuren als grijs, beige of groen, of voor vintage look, kort- of langpolig – één ding is zeker: je ronde 200 cm vloerkleed wordt het middelpunt van je interieur. Ontdek nu de variëteit bij benuta en geef uitdrukking aan je persoonlijkheid!