Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Vloerkleed rond grijs

Producten

  / Resultaten

  Eenvoudig & stijlvol: ronde vloerkleden in grijs

  Een geweldige aanvulling voor je huis: ronde vloerkleden in grijs zijn een stijlvolle keuze, gemakkelijk te combineren en passen bij elke interieurstijl. In de woonkamer of slaapkamer, voor je eethoek of in de gang: het grijze kleurenpalet staat geweldig bij zowel eenvoudige ontwerpen als kleurrijke interieurs. Shop nu online en ontdek je favoriet uit een breed assortiment ronde vloerkleden.

  Ontdek de voordelen

  Ronde vloerkleden hebben veel voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat ze de ruimte definiëren en structuur brengen in je vier muren? Een rond grijs vloerkleed voor een fauteuil en een stijlvolle vloerlamp creëert bijvoorbeeld een gezellige leeshoek. Ronde vloerkleden in grijs maken ook indruk door hun tijdloosheid. Je kunt ze gemakkelijk combineren met verschillende stijlen en kleuren en ze zelfs na een paar jaar vervangen als je zin hebt in een andere interieurstijl. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

  Hoe stijl je een rond grijs vloerkleed

  Set the scene met je ronde en grijze vloerkleden en creëer een huis waar je je helemaal op je gemak voelt. Om je in de toekomst te helpen ontspannen, hebben we een paar tips samengesteld voor het stylen van ronde vloerkleden in grijs. Probeer het uit!

  • Voor klassieke elegantie in de woonkamer: Leg je ronde grijze vloerkleed in de woonkamer onder de salontafel of creëer een gezellige leeshoek met een fauteuil. Je kunt dan visuele accenten zetten met kussens en plaids - in eenvoudige crèmekleuren of met frisse kleurspatten in groen, rood of blauw.

  • Meer gezelligheid in de slaapkamer: Geef je slaapkamer een knusse touch en leg een rond vloerkleed in grijs naast je bed. Onze pluizige kollektionen geven je extra warmte. Pluizige plaids, kaarsen en kussenhoezen in verschillende grijstinten maken de look compleet en brengen nog meer gezelligheid in je kamer.

  • Een entree met stijl: Verwelkom je gasten met een ronde vloerkleden in grijs in de entree. Het creëert een uitnodigende sfeer en verwijdert tegelijkertijd grof vuil. Een praktische kapstok en wanddecoraties ronden het ontwerp van de kamer af.

  Koop Ronde vloerkleden in Grijs bij benuta

  Met een vloerkleed in rond en grijs geef je je huis de finishing touch. Het grijs is subtiel en perfect te combineren met je bestaande inrichting. Ontdek je favoriet nu online en laat het gemakkelijk en gemakkelijk thuisbezorgen. Vind je het model toch niet mooi? Geen probleem! Met ons uitgebreide retourbeleid van 60 dagen ben je in zo'n geval perfect beschermd.