Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • grote tapijten
 • Grootte vloerkleden

  273 Producten

  273/273 Resultaten

  Grote vloerkleden in een grote variëteit

  Kleuren hebben een grote invloed op de menselijke psyche. Bij het kiezen van een groot vloerkleed moet je daarom heel zorgvuldig de kleur kiezen. De keuze is enorm - grote vloerkledenzijn er in alle kleuren die je je maar kunt voorstellen. Ook meerkleurige vloerkleden zijn erg populair. Ze zijn er in verschillende motieven en stijlen. Gaat je hart uit naar vintage of skandi? Eenvoudige strepen of bloemmotieven? Laat je betoveren door de gevarieerde wereld van vloerkleden. Als het om een groot vloerkleed gaat, is het vooral belangrijk dat je nadenkt over hoe het vloerkleed in de kamer moet staan. Denk met name na over het materiaal, de kleur en hoe het grote vloerkleed precies moet worden geplaatst.

  Gebruik van grote vloerkleden

  Vloerkleden in grote afmetingen zijn verkrijgbaar voor elke woonruimte. Een groot vloerkleed is het pronkstuk van je woonkamer en creëer een gezellige ambiance. Ook een eetkamer kan huiselijker worden gemaakt met een vloerkleed onder de eethoek. Maar dat is nog niet alles - een groot vloerkleed beschermt je delicate vloer met succes tegen krassen en vlekken. Voor kamers die gevoelig zijn voor vlekken is het een goed idee om te kiezen voor onderhoudsvriendelijke vloerkleden met een plat weefsel, gemaakt van synthetisch materiaal. In woonruimtes zoals slaapkamers of woonkamers zijn knusse hoogpolige vloerkleden populair en maken ze van uit bed komen een donzig, warm plezier.

  Ontdek het assortiment bij benuta

  Heb je je nieuwe lievelingsstuk gevonden in onze online shop? Dan hoef je nu alleen nog maar het juiste formaat vloerkleed te kiezen om je nieuwe vloeraccessoire perfect te laten uitkomen et voilà - je huis ziet er al veel stijlvoller en gezelliger uit! Naast de vele geweldige designs en vormen, kun je bij benuta ook verschillende maten kopen. Blader nu online en ontdek:

  • Vloerkleden in 300x400 cm: Heb je een ruime woonkamer? Plan het vloerkleed dan rond het hart van de kamer - de bank! Voor grote bankhoeken is een vloerkleed van 300x400 cm geweldig om alle meubels op te plaatsen. Hetzelfde geldt voor je eethoek met een tafel voor 8 personen of een tweepersoonsbed.

  • Vloerkleden van 250x350 cm: Zelfs op dit formaat kun je een hoekbank inclusief salontafel prachtig neerzetten op een vloerkleed van 250x350 cm. Het staat net zo mooi als je er een grote eettafel op rangschikt.

  • Vloerkleden van 200x300 cm: Voor een 3-zitsbank in de woonkamer raden we een vloerkleed van 200x300 cm aan. Plaats de voorste bankpoten op het vloerkleed en je hebt een gezellige zithoek gecreëerd. In de eetkamer is dit formaat ideaal om een tafel met 6 stoelen op te plaatsen als accessoire op de vloer.

  • Vloerkleden in 160x230 cm: Dit is een maat in het middensegment. Een vloerkleed van 160x230 cm is een geweldige manier om vooral een 2-zitsbank te accentueren. Leg het model gewoon voor je bank en je kunt gezellige uurtjes doorbrengen in de woonkamer.

  Grote vloerkleden als woonaccessoires

  Met een groot vloerkleed kun je het sfeerbeeld van een kamer in een handomdraai aanpassen aan je eigen smaak. Met vloerkleden met kleine patronen kunt u lege ruimtes levendiger laten lijken. Vloerkleden met een groot patroon of effen vloerkleden vergroten de waargenomen dimensies. Er is een perfecte keuze voor elke kamer en stijl - laat u inspireren door onze selectie grote vloerkleden!