Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • keukenloper
 • Keukenmatten & keuken lopers

  377 Producten

  377/377 Resultaten

  Keukenloper en keuken vloerkleden bij benuta

  De keuken serveert al lang meer dan de bereiding van gerechten en drankjes. Op deze plaats zit je samen met familie en vrienden, drink koffie en wissel ervaringen uit. Dit vereist een groot deel van het comfort! Veel keukens zijn echter voorzien van vloeren, die erg koud en niet erg comfortabel zijn. Dit heeft meestal praktische redenen, omdat hier niet alleen gekookt en gesmolten is. Bovendien worden gereedschap soms voor de keukenlijn of de eettafel gedaald, waardoor blijvende krassen kunnen worden achtergelaten. Hoewel een keukenvloer veel kan weerstaan, hoeft u niet gezelligheid en een beschermend oppervlak op te lossen tijdens het koken. Decoratieve en robuuste keukenlopers of keukenmatten zijn daarom in hoge eisen: ze zijn functioneel en hebben verschillende vormen, bijvoorbeeld als een rond tapijt, en met kleurrijke kleuren een huiselijke sfeer. Net zoals een badkamermat is aangepast aan de condities in de badkamer, kan een keuken tapijten de hoge spanning in een keuken weerstaan.

  Keukentapijten die afwasbaar zijn, zijn bijzonder praktisch in deze leefruimte. Een wasbare loper is ook een echte levensredder als er iets misgaat tijdens het koken. Zoals altijd kun je deze en vele andere wasbare vloerkleden voor de keuken, het balkon, de kinderkamer & co. online vinden bij benuta. Veel plezier met rondkijken en shoppen!

  Richt je keuken in stijl in

  De grote verscheidenheid aan vormen, kleuren en designs van keukentapijten biedt voor iedereen een geschikt model. Lopers kunnen bijvoorbeeld prachtig voor het aanrecht worden gelegd en beschermen gevoelige vloeren tegen vuil of krassen. Synthetische tapijten zijn bijzonder geschikt voor dit doel, omdat ze erg resistent zijn en gemakkelijk kunnen worden afgewassen als ze vuil zijn. Een sisaltapijt of keukentapijt van jute is ook heel gemakkelijk schoon te maken en biedt een mooi alternatief voor synthetische vezels. Als de juiste maat en vorm eenmaal is gevonden, is het juiste ontwerp ook snel gevonden. Wasbare keukentapijten zijn verkrijgbaar in veel mooie tinten en patronen. Of het nu groen, rood of grijs is - voor elke smaak en elk kleurenconcept is het perfecte tapijt verkrijgbaar. Met modieuze motieven, thematisch bijpassende designs of als vintage variant passen keukentapijten bij elk interieur en elke inrichtingsstijl. Zelfs kleine keukens kunnen creatief worden ingericht met een keukenloper. Kies voor een moderne keukenloper in Skandi-stijl of minimalistische look en breng trendy designs in huis. De patronen creëren een rustige en stijlvolle sfeer in je keuken. Je kunt ook kleurrijke keukentapijten combineren: Keukentapijten in groen, rood of blauw zien er bijzonder goed uit naast rustieke meubels en met crèmetinten of donker hout.

  Robuuste keuken vloerkleden

  Ondanks deze grote verscheidenheid aan vormen en kleuren hebben alle keukenkleden één ding gemeen: ze zijn gemaakt van uiterst stevige synthetische vezels of sisalvezels. Deze zijn zeer geschikt voor woonruimtes die aan zware slijtage onderhevig zijn en dus bijvoorbeeld ook als buitentapijt voor patio's en balkons. Hun vlakke, geweven oppervlaktestructuur biedt extra weerstand en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele instap.

  Reiniging en onderhoud van keukenlopers

  Om ervoor te zorgen dat je keukenloper lang zijn oorspronkelijke charme en kleur behoudt, is het heel belangrijk om je keukentapijt goed te onderhouden en schoon te maken. Vooral in de keuken kan het snel gebeuren dat je een vetvlek of wijnvlek op het tapijt hebt. In onze tapijtgids geven we je waardevolle informatie en tips over de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot tapijtonderhoud, tapijtreiniging en alle belangrijke onderwerpen met betrekking tot tapijt en inrichting: vloerkleden reinigen & vlekken verwijderen.

  Koop keuken vloerkleden en keukenlopers online bij benuta

  Heb je de smaak van keukentapijten te pakken? Met onze kleurrijke variëteit aan moderne en klassieke designs vindt iedereen gegarandeerd een geschikt keukentapijt of keukenloper. Blader nu online en ontdek robuuste, onderhoudsvriendelijke en wasbare modellen voor je huis. Als moderne keukenloper, in vintage look of in trendy Skandi-stijl - bij benuta vind je veel verschillende patronen, kleuren en maten vloerkleden. Veel plezier bij het rondneuzen!