Lytte - Kindertapijten

Lytte - Kindertapijten

Tevreden kinderlach, natuurlijkheid en design - het jonge tapijtlabel LYTTE is enthousiast over de mooie maar eenvoudige dingen in het leven. Door liefdevol ontworpen tapijten wil Lytte precies dit enthousiasme verspreiden en trendbewuste ouders de mogelijkheid geven om ook de kinderkamer in stijl in te richten.

Vorteile von Outdoor Teppichen

  • speelse ontwerpen
  • zacht & aanhalig
  • wasbaar in de machine
  • duurzaam

Het moderne leven laat de harten van de interieurliefhebber sneller kloppen. Het jonge Duitse team achter het LYTTE-label maakt met eenvoudige, cleane designs en zachte kleuren tapijten die perfect in elk huis passen en een individuele sfeer van welzijn creëren. Kindermotieven stimuleren de creativiteit van uw kleintjes en nodigen hen uit om te dromen. Plezier en spelletjes zijn gegarandeerd.

Naast de moderne stijl overtuigt LYTTE met kwaliteit. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen worden verwerkt in gecontroleerde werkplaatsen van hoge kwaliteit. LYTTE tapijten zijn ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Kleine vlekken als gevolg van ongevallen worden in een mum van tijd verwijderd. Op onze niet-toxische kindertapijten kunt u uw kinderen zonder aarzelen oproer laten uitvoeren.

Wat associëren we met het LYTTE label? Lichtheid. Want niet alleen de stijlvolle en eenvoudige ontwerpen zorgen voor een heel bijzonder gevoel van frisheid, ook de knuffelbare tapijten kunnen probleemloos worden opgevouwen en weggehaald. Dit inspireert je kleine lievelingen tot het creëren en beleven van hun eigen rijk. LYTTE tapijten zijn ook snel bij de hand wanneer u op pad bent. LYTTE biedt u hoogwaardige en stijlvolle tapijten die gewoon een genot zijn. Met liefde ontworpen overtuigen ze jong en oud.

View More

62 producten

62 producten

62 producten