Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • vloerkleden blauw
 • Blauwe vloerkleden

  264 Producten

  264/264 Resultaten

  Blauwe vloerkleden: een subtiele vleug kleur voor je huis

  Een blauw vloereed lijkt veel op een kleurrijk vloerkleed, omdat het ook een frisse en natuurlijke uitstraling heeft en tegelijkertijd een verkwikkende stijl heeft dankzij de natuurlijke kleurtint. Omdat de ontwerpen zeer divers zijn, maakt het weinig uit met welke nuance van blauw u uw huis verrijkt - een blauw tapijt vertoont altijd een positief, vriendelijk effect en is daarom geschikt voor gebruik in elke leefruimte. Maritieme flair wordt bereikt met, bijvoorbeeld, blauwe en witte badmatten of een eendenei of marinekleed. Blauwe tapijten zijn ook de ideale accessoire voor uw thuis: het zorgt voor een ontspannen sfeer en bevordert de concentratie terwijl u een aangename werkomgeving creëert.

  Deze en nog veel meer vloerkleden in effen kleuren vind je in onze online shop. Blader nu door ons enorme assortiment en laat je inspireren. Veel plezier!

  Blauwe vloerkleden combineren

  Als u een blauw tapijt in uw huis legt, kunt u het combineren met meubels en woonaccessoires van verschillende materialen en kleurtonen. Daarbij kun je creatief zijn en zelfs verschillende blauwtinten met elkaar matchen. Een verfrissend contrast wordt geproduceerd door donkerblauw te combineren en wit. Zoals een geel tapijt, ziet een blauw tapijt er ook fris uit en kan het een spannend element in je interieur zijn. Bovendien past het ook goed bij koele grijsachtige kleuren en creëert het dus een ontspannen sfeer.

  benuta stylingtips voor blauwe vloerkleden


  Blauw is een geweldige kleur, het is minder neutraal dan beige of crème, maar legt tegelijkertijd niet te kleurrijke accenten. De perfecte keuze voor iedereen die een spannende look wil waar hij geen genoeg van kan krijgen. Kies je favoriete blauwe vloerkleed uit de benuta online shop en creëer de sfeer in een paar eenvoudige stappen:

  • In de woonkamer: in deze kamer raden we een gezellig, zacht tapijt in blauw met een hoge pool aan, zoals onze modellen DAVE of WHISPER. Ze stralen een gezellige sfeer uit binnen uw vier muren en zullen u en uw gasten op lucht laten lopen. De blauwe tinten staan bijzonder goed bij een bank in grijs of crème.

  • In de slaapkamer: Een blauw hoogpolig vloerkleed is ook een goede keuze in de slaapkamer voor een knus en zacht begin van de dag. Je kunt ook ronde modellen met korte pool of lopers gebruiken als vloerkleed. In een vintage design of met geometrische patronen brengen ze stijl en elegantie in je slaapkamer.

  • In de gang: Maak je entree uitnodigender met een blauwe loper in een vintage look of een mooi effen stuk. De blauwe kleur heeft een vriendelijk effect en brengt je hal tot leven. Je zult hier graag thuiskomen.

  • Voor buiten: Of het nu op het balkon, op het terras of in de tuin is - een blauw buitenkleed staat altijd goed in je buitenruimte. De blauwe kleur doet denken aan de zee en brengt een gevoel van geluk in je huis.

  Enorme selectie van blauwe tapijten online

  Bij benuta vind je een grote selectie blauwe tapijten tegen lage prijzen online. Je kunt kiezen uit een groot aantal kleurschakeringen zoals lichtblauw, marineblauw, donkerblauw en nog veel meer. Welke tint blauw je kiest voor je vloerkleed hangt vooral af van hoe het blauwe tapijt in je huis wordt gebruikt en met welke andere woonaccessoires het wordt gecombineerd. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen tussen verschillende maten, materialen, vormen en soorten vervaardiging en beslissen welk blauw vloeraccessoire je het meest aanspreekt, afhankelijk van je smaak en het gebruik van het blauwe tapijt. Bijzonder populair zijn de blauwe kindertapijten, die een maritieme sfeer geven aan elke kinderkamer.