Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Blauwe vloerkleden

Producten 1-96 van 164

Pagina

Producten 1-96 van 164

Pagina

Producten 1-96 van 164

Vloerkleed blauw

Een blauw tapijt lijkt veel op een kleurrijk vloerkleed, omdat het ook een frisse en natuurlijke uitstraling heeft en tegelijkertijd een verkwikkende stijl heeft dankzij de natuurlijke kleurtint. Omdat de ontwerpen zeer divers zijn, maakt het weinig uit met welke nuance van blauw u uw huis verrijkt - een blauw tapijt vertoont altijd een positief, vriendelijk effect en is daarom geschikt voor gebruik in elke leefruimte. Maritieme flair wordt bereikt met, bijvoorbeeld, blauwe en witte badmatten of een eendenei of marinekleed. Blauwe tapijten zijn ook de ideale accessoire voor uw thuis: het zorgt voor een ontspannen sfeer en bevordert de concentratie terwijl u een aangename werkomgeving creëert.

Blauwe tapijten combineren

Als u een blauw tapijt in uw huis legt, kunt u het combineren met meubels en woonaccessoires van verschillende materialen en kleurtonen. Daarbij kun je creatief zijn en zelfs verschillende blauwtinten met elkaar matchen. Een verfrissend contrast wordt geproduceerd door donkerblauw te combineren en wit. Zoals een geel tapijt, ziet een blauw tapijt er ook fris uit en kan het een spannend element in je interieur zijn. Bovendien past het ook goed bij koele grijsachtige kleuren en creëert het dus een ontspannen sfeer.

Enorme selectie van blauwe tapijten online

Bij benuta is er een brede selectie van blauwe tapijten online te ontdekken. U hebt de mogelijkheid om uit een breed scala aan kleuren te kiezen, zoals eendenei, marineblauw, donkerblauw en nog veel meer. De schaduw die u kiest voor uw blauwe vloerkleed hangt af van hoe en waar de woning wordt gebruikt in uw huis en met welke andere woonaccessoires het wordt gecombineerd. Naast de kleur, heb je de keuze tussen verschillende maten, materialen, vormen en soorten productie, en afhankelijk van je persoonlijke smaak en gebruik van het vloerkleed, kun je zelfs beslissen welk toebehoren voor de vloerkleed het meest geschikt voor je is. Blauwe en eendenkatten zijn bijzonder populair omdat ze de kamer of kinderkamer van elk kind een mooie nautische uitstraling geven. Ontdek blauwe tapijten online bij benuta en zorg voor harmonie en comfort!
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.