Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Taupe vloerkleden

Producten 1-51 van 51

Producten 1-51 van 51

Producten 1-51 van 51

Vloerkleed taupe

Taupe tapijten zijn een eenvoudige en tegelijkertijd zeer stijlvolle manier om een ​​gezellige woonkamer in elk huis te creëren. Hun tint is meestal grijs en heeft een zeer neutrale kleur door zijn lichtbruine kleur. Daarom kunnen taupe tapijten en grijze tapijten naadloos worden geïntegreerd in moderne en klassieke meubelstijlen.

Trendy taupe tapijten

Taupe tapijten zijn een echte eye-catcher. Het bijzondere kenmerk van deze trendkleur is dat het, afhankelijk van de mengverhouding, in verschillende tinten schijnt en daarmee veel ruimte biedt voor zijn combinatie met andere woonaccessoires. Als taupe tapijten worden gecombineerd met rode accessoires, wordt er een mooi harmonisch contrast gecreëerd, dat zorgt voor meer leven in je vier muren. Maar zelfs als een schlichterer look is gewenst, is het goed geadviseerd met tapijten taupe, alsmede met zwarte tapijten, want in combinatie met andere subtiele tinten, creëert ook een harmonieuze sfeer die uitnodigt om te ontspannen.

Tapijten taupe in grote verscheidenheid

Bij Benuta heeft u een ruime keuze aan tapijten in taupe die u in allerlei materialen, maten en vormen brengt. Een speelse look kan heel snel gemaakt worden met individuele tapijtontwerpen: geometrische motieven, sierpatronen en bloemenversieringen zijn slechts enkele van de vele ontwerpen. Maar ook verschillende materialen geven een taupe tapijt een bepaalde structuur en dus een onderscheidend en uniek karakter. Als een taupe vloerkleed van resistente sisal is gemaakt, is het bijzonder makkelijk te onderhouden en robuust. Fleecy wolvezels, aan de andere kant, bieden natuurlijk comfort en een warm gevoel aan de voeten.

Ontdek trendy tapijtmatten en andere taupe tapijten online bij benuta!

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.