Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Zwarte witte vloerkleden

Producten 1-80 van 80

Producten 1-80 van 80

Producten 1-80 van 80

Vloerkleed zwart-wit

Zwart-witte tapijten zijn nooit uit de mode - ze kijken altijd elegant en eigentijds, en verrijken elke kamer met hun klassieke charme. Zwart-wit tapijten zijn een echte blikvanger dankzij hun eenvoudige kleuren, die door hun combinatie een speciaal contrast creëren. Dit contrasterende kleurenschema komt niet alleen op een hoogpolig tapijt maar ook op een kortpolig tapijt. Het maakt niet uit of het interieur eenvoudig of kleurrijk is. Een zwart-wit tapijt creërt dit altijd op een speciale manier.

Ontwerp diversiteit van zwart-witte tapijten

Een zwart-wit tapijt wordt echter niet alleen gekenmerkt door zijn contrasterende kleuren - originele patronen en motieven geven ook een zwart-wit tapijt een onderscheidend karakter. De ontwerpen van een zwart-wit tapijt zijn zeer veelzijdig: ze worden vaak gedecoreerd met geometrische ontwerpen of dierenafdrukken en creëren altijd een stijlvolle sfeer. Door verschillende vormen zijn ze verkrijgbaar als tapijtlopers of ronde tapijten en kunnen ze in elke woonkamer worden gebruikt.

Zwart-witte tapijten correct combineren

Net als een zwart tapijt kunnen zwarte en witte tapijten worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan andere kleuren. Zwart wit harmoniseert met meubels en woonaccessoires in verschillende kleuren. Met een groen tapijt kan het contrast effect met fel kleuren worden benadrukt. Deze combinatie benadrukt op een zeer individuele manier de contrasterende noot van een zwart-wit vloerkleed. Een origineel accent krijgt een kamer wanneer de zwart-witte vloerkleden gecombineerd worden met fel kleuren.

Laat u inspireren door de speciale verscheidenheid aan zwart-witte tapijten en ontdek onze ruime keuze aan goedkope tapijten in zwart-wit.

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.