Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • woonaccessoires>
 • deurmatten
 • Deurmatten

  12 Producten

  12/12 Resultaten

  Een mooi welkom: deurmatten

  Creëer een huiselijke en uitnodigende sfeer met deurmatten - nog voordat je gasten je huis binnenkomen. Onze deurmatten maken een decoratief statement voor je ingangsdeur en hebben tegelijkertijd een praktisch nut: Ze houden vuil en vocht buiten je huis en voorkomen schade aan vloeren en vloerkleden. 

  De voordelen van deurmatten

  • Deurmatten maken een decoratieve indruk

  • Ze houden vuil en vocht buiten je huis

  • Ze zijn robuust, gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig schoon te maken

  Praktisch accessoire voor binnen en buiten

  Deurmatten zijn een nuttig en stijlvol accessoire, en niet alleen voor je voordeur. Leg je nieuwe deurmat gewoon voor je terras, balkon of tuindeur om vuil en vocht buiten je vier muren te houden. Maar deurmatten zijn ook de perfecte aanvulling voor je huis: leg ze bijvoorbeeld in de gang of keuken. Stijlvolle jute deurmatten zorgen binnen voor een natuurlijke en moderne uitstraling. Gebruik ze echter alleen binnen, want ze reageren niet goed op vocht. Buiten je voordeur of in de gang raden we een onderhoudsvriendelijk model van synthetische vezels aan.

  Hoe maak je je deurmat schoon?

  Onze deurmatten zijn robuust en gemakkelijk schoon te maken. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage in de entree. Reinig en onderhoud je deurmat regelmatig, zodat hij lang zijn glans behoudt. Stofzuig en schud de mat uit om stof en oppervlaktevuil te verwijderen. Voor hardnekkig vuil of vlekken raden we aan een tapijtreiniger te gebruiken.

  Grote verscheidenheid in de benuta shop

  Wij bieden een grote verscheidenheid aan vloermatten in hoge kwaliteit. Om je te helpen de juiste voor je huis te vinden, hebben we een korte checklist voor je opgesteld. 

  De kleur

  Een zwarte deurmat heeft als voordeel dat vuil minder zichtbaar is. Een beige deurmat daarentegen schept een vriendelijke en uitnodigende sfeer. Als je van kleurrijk houdt en met je deurmat een stylingstatement wilt maken, zijn kleurrijke modellen of individuele ontwerpen geschikt voor jou.

  Wat je deurmat moet kunnen

  Kies een deurmat voor de entree die vuilafstotend is, vocht onder je schoenen opneemt en stof bindt. In onze benuta winkel vind je een grote keuze aan duurzame en hoogwaardige deurmatten. Om te voorkomen dat de matten wegglijden, hebben veel van onze ontwerpen een latex coating op de achterkant. Hierdoor heb je geen onderkleed nodig. Tip: Vanwege de latex coating zijn deze vloerkleden echter niet geschikt voor vloerverwarming.  

  Het materiaal

  Wij raden je aan een deurmat te kiezen van een robuust materiaal, speciaal voor je voordeur. Hier vind je alles van plastic tot rubber, hennep, sisal of kokosvezels. Binnen ben je daarentegen vrijer in je materiaalkeuze. Hier is je deurmat minder aan slijtage onderhevig, daarom kun je ook een mat van scheerwol of jute leggen. In de badkamer zijn deurmatten van behaaglijk katoen een weldaad voor je voeten.

  Een huis naar jouw smaak 

  Geef niet alleen je entree, maar je hele huis een stijlvolle make-over en voeg je eigen persoonlijke touch toe - met vloerkleden en woonaccessoires. Of het nu gaat om gezellige kussens, knusse dekens, praktische opbergmanden of vloerkleden - in onze benuta shop vind je benodigdheden voor een mooi en huiselijk huis. 

  Koop deurmatten online bij benuta

  Blader nu door onze enorme selectie stijlvolle deurmatten en overtuig jezelf van onze onvergelijkbare benuta kwaliteit. Als je nieuwe deurmat niet perfect bij je huis past, kun je hem terugsturen met ons uitgebreide retourbeleid van 60 dagen.