Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • katoenen tapijten
 • Katoen vloerkleden

  236 Producten

  236/236 Resultaten

  Katoen vloerkleden: Aangenaam zacht aan je voeten

  Katoenen vloerkleden behoren tegenwoordig tot de meest geliefde tapijten. Katoen is een hernieuwbare bron verkregen uit katoenplanten. Ondanks het toegenomen gebruik van synthetische vezels, is de katoenvezels nog steeds een hoge prioriteit toegekend vanwege hun kenmerken en flexibiliteit in het gebruik. Dus het dient, onder andere als grondstof van vele soorten tapijt en geeft niet alleen moderne vloerkleden maar ook klassieke tapijt varianten een mooie, natuurlijke uitstraling. Het unieke karakter van de katoenvezels mogelijk een groot aantal verschillende productiemethoden, zoals binden, weven of tuften van tapijt. Een plat geweven tapijt heeft over het algemeen een geweven structuur in vergelijking met katoenen tapijten.

  Katoenen vloerkleden voor een natuurlijk woonklimaat


  Een gezellig vloerkleed van katoen geeft elk huis een aangenaam natuurlijk en warm karakter. Vooral in slaapkamers en woonkamers zijn katoenen vloerkleden de perfecte vloeraccessoire. Voor een keukentapijt of buitentapijt zijn synthetische vezels zoals polypropyleen daarentegen geschikter. Katoenen vezels hebben een losse structuur en hebben daardoor uitstekende thermoregulerende eigenschappen. Het praktische daaraan: vloerkleden van wol en katoen isoleren niet alleen warmte, maar creëren ook een natuurlijk, gezond leefklimaat door de luchtvochtigheid in je woonruimtes te reguleren, geabsorbeerde geurtjes te neutraliseren en weer af te geven aan de omgeving. Andere eigenschappen van de katoenvezel spreken ook voor het gebruik als katoenen tapijt. Het is zeer elastisch, scheurvast en stabiel, waardoor het zelfs na intensief gebruik zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt; drukpunten veroorzaakt door meubels kunnen bijvoorbeeld opnieuw gevormd worden.

  Vloerkeden van katoen in een grote verscheidenheid

  Een katoenen tapijt is een hoogwaardig natuurlijk product dat de praktijk en de esthetiek combineert. Met een katoenen vloerkleden kunt u een bijzonder fijn en eersteklas tapijt krijgen. Voor katoenen tapijten in de meest populaire kleuren, van zachte pastels tot lichte tinten in het bereik van benuta. Beginnend met opvallende pop klassieke, elegante eenvoudig - Modern katoenen vloerkleden zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs en breng Scandinavische bijvoorbeeld als tapijten levendigheid en elegantie aan het huis. 

  • Luxe en exclusieve ontwerpen in wol van benuta Finest

  • Natuurlijke en moderne stijlen van benuta Pure

  • Robuuste en prachtige stukken van benuta Nest

  • Trendy looks tegen betaalbare prijzen van benuta Pop

  Vind de maat die bij jou en je ruimte past

  Als het op afmetingen aankomt, belooft een katoenen vloerkleed je ook een spannende variatie. Naast grote stukken zoals vloerkleden van 250x350 cm voor woon- of slaapkamers, kun je online ook geweldige middelgrote maten vinden, zoals onze stijlvolle vloerkleden van 160x230 cm. Het zijn echte allround talenten en ze kunnen in veel ruimtes worden gecombineerd. Als je een kleinere kamer wilt upgraden, kun je het beste voor kleine maten gaan. Hier bieden we je bijvoorbeeld een grote selectie maten zoals vloerkleden van 120x170 cm.

  Ontdek deze en nog veel meer vloerkleden van natuurlijke vezels online bij benuta - van sisal vloerkleden tot wollen modellen, iedereen vindt het perfecte stuk voor een prachtig huis.

  Katoenen vloerkleden online kopen

  Als u een katoenen vloerkleed online wilt kopen, dan bent u op de juiste plek bij benuta. In onze online shop voor vloerkleden vindt u een grote selectie van trendy katoenen tapijten tegen lage prijzen. Of katoenen tapijten in grijs, wit, beige, roze of turquoise, of rond of vierkant, de keuze van katoenen tapijten bijna geen grenzen hebben. Si heeft ook een breed scala aan merken en fabrikanten om uit te kiezen. Laat u overtuigd zijn door onze verscheidenheid aan katoenen tapijten en koop uw nieuwe, unieke katoenen tapijt online bij benuta.