Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • wollen tapijten
 • Wollen tapijten & wollen vloerkleden

  536 Producten

  536/536 Resultaten

  Wollen vloerkleden

  Wollen tapijten zijn erg populair dankzij hun natuurlijke materialen. Wol is een hernieuwbare bron die wordt verkregen bij zoogdieren, zoals schapen of geiten. Zoals wetenschappelijk bewezen is het het oudste kunstmatige vezelmateriaal dat sinds de 4e eeuw voor Christus wordt gebruikt. Hoewel synthetische vezels steeds meer in de textielindustrie worden gebruikt, wordt de wolvezel nog steeds een hoge prioriteit, dankzij zijn veelzijdige eigenschappen en mogelijke toepassingen. De grove en extreem robuuste textuur van de wolvezel laat ook diverse soorten productie toe, zoals knopen, geweven of getooide tapijten. Een sisal tapijt heeft meestal een geweven structuur in vergelijking.

  Wollen tapijten met wellnessgarantie

  Een wollen tapijt is een hoogwaardig natuurproduct dat functionaliteit en esthetiek combineert. Met een tapijt van zuiver scheerwol haal je een bijzonder edel en eersteklas exemplaar in huis, waarvan je de aanwezigheid gegarandeerd zult waarderen. Omdat wolvezels heel goed kleur kunnen opnemen, zijn ze bijzonder kleur- en lichtecht. Zo vind je in het assortiment van Benuta niet alleen een vloerkleed in groen, maar ook in andere zachte en opzichtige tinten. Van opvallend pop tot klassiek elegant tot sober en eenvoudig - moderne wollen tapijten en ook katoenen vloerkleden zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan designs en brengen bijvoorbeeld als Scandinavisch tapijt levendigheid en frisheid in huis en haard. Wollen tapijten maken echter niet alleen indruk door hun veelzijdige design, maar ook door hun verschillende vormen: Een hoogpolig wollen tapijt met zijn knusse pool zorgt voor veel comfort in alle kamers en houdt je voeten warm, maar een rond wollen tapijt zal je ook verrukken met zijn onvergelijkbare vorm. Voor mensen die allergisch zijn voor dierenhaar raden we een viscose vloerkleed van natuurlijke synthetische vezels aan.

  Wollen tapijten in veel kleuren

  Een wollen tapijt is een hoogwaardig natuurlijk product dat functionaliteit en esthetiek combineert. Met een tapijt van scheerwol krijgt u een bijzonder edele en eersteklas materiaal. Wolvezels kunnen de kleur zeer goed absorberen. Te vinden, bijvoorbeeld, niet alleen een tapijt in groen, maar ook in andere zachte en heldere kleuren in het bereik van benuta. Beginnend met opvallende pop klassieke, elegante eenvoudig - Moderne wollen vloerkleden zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs en bieden bijvoorbeeld als vintage tapijten, levendig in huis en tuin. Echter, wollen tapijten indruk maken, niet alleen met hun ontwerp variëteit, maar ook met een verscheidenheid aan verschillende vormen: Een Shaggy tapijt in wol biedt met zijn snoezige stapel van zeer hoog comfort in alle kamers, het houden van uw voeten warm, maar ook een ronde tapijt in wol U zult genieten van zijn onvergelijkbare vorm.

  Wollen tapijten reinigen en verzorgen


  Om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van je wollen tapijt, moet je er eerst en vooral goed voor zorgen. Wollen tapijten hebben bijzonder veel verzorging nodig en er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten bij het reinigen van wollen tapijten. Bekijk voor meer informatie ons artikel: Vloerkleden reinigen & vlekken verwijderen. Voor bijzonder hardnekkige vlekken of zelfs bijzonder waardevolle tapijten kun je het beste een professionele tapijtreinigingsdienst inschakelen.


  Ontdek de prachtige wollen tapijten van benuta en koop je vloerkleed vandaag nog online.