Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • viscose tapijten
 • Viscose-vloerkleden

  169 Producten

  169/169 Resultaten

  Viscose vloerkleden: Luxueuze charme in huis

  Zacht, glanzend en fluweelachtig zacht, viscose vloerkleden verrijken uw huis met zijdeachtige glans en een kleurenpalet van elegante tinten en discrete ontwerpen. Het ontwerp van deze speciale vloer accessoires is eenvoudig en tegelijkertijd zeer indrukwekkend. Op elke viscose tapijt is een briljant spel van kleuren speelt: De zachte vezels reflecteren het licht en het creëren van een verfijnde glans dat maakt een uniek oppervlak ontstaan.

  Terwijl sisal tapijten zijn gemaakt van natuurlijke vezels, wordt een viscose tapijt gemaakt van synthetische vezels geproduceerd. Dit heeft een aantal voordelen, aangezien in tegenstelling tot een wollen vloerkleed viscose tapijten geschikt zijn voor allergene dierenhaar. Omdat de structuur van de viscose is zeer fijn, viscose tapijten hebben dezelfde kenmerken als katoen vloekleden.

  Waarom we van viscose vloerkleden houden

  • Geschikt voor mensen met een allergie: binnenshuis

  • Geeft je huis een luxueuze en moderne uitstraling

  • De viscose voelt zacht en comfortabel aan de voeten ondanks de korte pool

  Luxe viscose vloerkleden

  Het oppervlak van een viscose vloerkleed is gevoelig zoals zijde en verrijkt vooral woonkamer en slaapkamer met zijn edele glimmer. Zorgvuldig handgemaakte viscose vloerkleden kunnen bestaan ​​uit 100% viscose. Ook katoen is een populaire vezel die vaak in combinatie met viscose wordt verwerkt. Deze unieke selectie van materialen maakt de fijne tapijten niet alleen bijzonder luxe, maar ook aangenaam zacht en gezellig. Ongeacht welke materiaal viscose vloerkleden zijn verbonden, hebben ze altijd een aangename grip en geven u een goed gevoel.

  Ontdek een brede selectie van elegante viscose tapijten en vloerkleden en verhoog de comfortfactor.