Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Landelijke vloerkleden

Producten 1-96 van 122

Pagina

Producten 1-96 van 122

Pagina

Producten 1-96 van 122

Landelijke vloerkleden en tapijten

Rustieke charme met een gegarandeerde comfort: Landelijke tapijten maken deel uit van een trend die ons vergezeld voor een lange tijd. Met zijn oorsprong in de 18e eeuw blijven meubels in landelijke stijl, zoals keukens en tapijtlopers, blij met zachte kleuren en patronen. Geïnspireerd door de natuur, delicate beige, heldere witte en warme pastelkleuren creëert een gevoel van vrede en harmonie in elk interieur en kan worden gecombineerd met elk houten meubilair. Geïnspireerd door klassieke ontwerpen, zoals elegante randen en delicate patronen, wordt het ontwerp van een tapijt in de landelijke stijl vaak ook voorzien van moderne elementen. Dit zorgt voor een uitnodigende, comfortabele sfeer in elke kamer, die zorgt voor een blijvende en ontspannen vakantie. In het patroon zijn ook vintage tapijten populair, omdat hun zogenaamde gebruikte blik de traditionele oorsprong van het landhuis op een mooie manier onderstreept. Dit liefdevolle ontwerp karakteriseert uiteindelijk het tijdloze karakter van landelijke vloerkleden, die gecombineerd kunnen worden met moderne leefstijlen zonder hun nostalgische flair te verliezen.


Landelijke tapijten voor een gezellig sfeer

Landelijke tapijten zijn zeer geschikt voor de ongerepte, idyllische sfeer van de landhuisstijl. Het maakt niet uit of een buitentapijt de buitenkant van een huis spoelt, of een sisal tapijt in de landhuisstijl vermaakt de woonkamer met zijn natuurlijke uitstraling. Bij benuta zijn landelijke tapijten verkrijgbaar in vrijwel elke materiaal: Synthetische vezels worden evenals vertegenwoordigd hoogwaardige natuurlijke vezels die zorgvuldig zijn verwerkt tot een wollen tapijt vormen. Maar het maakt niet uit welk land tapijt u kiest, het ziet er altijd elegant uit, eenvoudig en comfortabel, gaat nooit uit de stijl en verrijkt uw huis met zijn tijdloze design in vele jaren.

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.