Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Wees nieuwsgierig, ontdek de wereld met plezier en beleef elke dag spannende avonturen: LYTTE, het exclusieve kinderlabel van benuta, staat voor lichtheid, plezier en joie de vivre in de kinderkamer!

Of het nu gaat om natuurlijke vezels, onderhoudsvriendelijke tapijten van synthetische vezels of wasbare dessins van katoen: ons hoogwaardige en moderne LYTTE woningtextiel is ontworpen voor trendbewuste ouders en kinderen. Naast schattige motieven voor de allerkleinsten, vind je hier ook subtiele stijlen die oudere kinderen zullen bekoren. Met onze LYTTE producten wordt de kinderkamer een gezellig toevluchtsoord waar jouw wervelwind zich kan ontspannen en zich vrij kan ontwikkelen.

Alleen het beste voor de kleintjes

Voor ons is de bescherming van uw kinderen het allerbelangrijkste. Daarom gebruiken wij voor onze LYTTE-producten uitsluitend zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit. Al onze synthetische tapijten en veel tapijten van natuurlijke vezels dragen bijvoorbeeld het Oeko-Tex Standaard 100 keurmerk en zijn dus getest op schadelijke stoffen volgens strikt gedefinieerde criteria.Meer informatie: www.oeko-tex.com

Tip

 Om te voorkomen dat je tapijt wegglijdt en een struikelgevaar wordt tijdens het ravotten en spelen, raden wij je aan altijd een ondertapijt te gebruiken.

Wasbare katoenen tapijten voor kinderen

Ging er iets mis tijdens het spelen? Maak je geen zorgen! Onze wasbare modellen van 100% katoen kunnen gemakkelijk op 30°C in de wasmachine worden gewassen. Op die manier is het tapijt weer makkelijk schoon te krijgen en houd je genoeg tijd over voor de echt belangrijke dingen in het leven: de kinderen! Onze wasbare ontwerpen zijn ook zeer geschikt voor grote en kleine mensen met een allergie voor hun huisdier.

Zorgeloos speelplezier: Synthetische vezeltapijten

Onze LYTTE tapijten van synthetische vezels zijn duurzaamslijtvast en gemakkelijk schoon te maken. De zachte synthetische vezels maken de tapijten bijzonder aaibaar! Gewoonweg perfect voor wilde avonturiers en knuffelkatten! Onze synthetische vezeltapijten brengen lichtheid en gezelligheid in de kamer van uw kind!

Natuurlijk mooi: Tapijten van natuurlijke vezels

Wollen tapijt of jute design - onze LYTTE natuurvezel tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen verkregen uit duurzame grondstoffen. De tapijten zijn warmte-isolerendcontactgeluiddempend en zorgen in een handomdraai voor een behaaglijke sfeer en een aangenaam ruimteklimaat. Tip: Dankzij hun antistatische werking zijn deze kindertapijten ook bijzonder geschikt voor kleine mensen met een allergie.

LYTTE Woonaccessoires

Van schattige poefs en knusse kussens tot speelse wandkleden: onze liefdevol vormgegeven LYTTE woonaccessoires ronden de kinderkamer af en zorgen voor een extra dosis gezelligheid en plezier.