Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • moderne vloerkleden>
 • shaggy vloerkleden
 • Hoogpolige vloerkleden

  423 Producten

  423/423 Resultaten

  Hoogpolig Shaggy vloerkleed

  Een hoogpolig tapijt is de mooiste en makkelijkste manier om een ​​kamer een gezellige sfeer te geven. Door zijn hoge pool en de relatief lage garendichtheid krijgen deze ontwerperklassikers, ook bekend als Shaggy tapijt en langstapet, zijn charmante shagyy look. Sindsdien is het assortiment vormen, stijlen en materialen voortdurend uitgebreid en kan nu worden gebruikt om elke smaak te ontmoeten. Zeer populair zijn ronde tapijten of vintage tapijten. De meeste van de tijd vinden we nog steeds hoogpolige tapijten in onze woonkamers, omdat hun gevoel en blik het een beetje extravagantie geven. Hoewel een effen rood tapijt een echte blikvanger is, verdient het vaak de voorkeur om een stapel tapijten in discrete tinten te gebruiken, vooral een tapijt in beige, omdat deze met elk meubelconcept kunnen worden geregeld. Daarom is het altijd de moeite waard om de details van de garenstructuur, het materiaal en de textuur van de tapijt te bekijken, aangezien ze een aanzienlijke invloed hebben op het uiterlijk van het tapijt en het effect in de kamer.

  Blader online en ontdek pluizige vloerkleden met een hoge pool. Onze shaggy modellen zijn er in veel populaire en trendy stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een modern hoogpolig exemplaar in beige of crème? Er zijn geen grenzen aan je creativiteit als het op styling aankomt!

  Grote selectie shaggys

  Rond of als loper, beige of zwart, groot of klein: bij benuta vind je online een enorme selectie shaggy vloerkleden in trendy stijlen. Ben je nog op zoek naar het perfecte stuk voor je huis? Dan zal een gezellig langpolig vloerkleed je huis comfortabeler maken. Blader nu door ons assortiment en kies je favoriet:

  • Shaggy vloerkleden in veel verschillende maten: Met het juiste formaat vloerkleed kun je je kamer en je meubels vakkundig accentueren, daarom bieden we je zowel kleine als middelgrote en grote shaggy modellen. Vloerkleden van 80x150 cm staan bijvoorbeeld prachtig in kleine kamers, terwijl vloerkleden van 300x400 cm of 200x300 cm vloerkleden perfect passen in grote ruimtes zoals de woonkamer.

  • Langpolige modellen in geweldige kleuren: Wil je graag een beetje kleur? Kies dan een van onze langpolige vloerkleden in geweldige kleurstellingen zoals roze, rood, groen of petrolblauw. Ze zetten spannende accenten in je huis en zijn stijlvolle blikvangers. Voor monochrome looks of skandi-stijlen zijn onze pluizige modellen in wit, beige, zwart of zwart/wit een geweldige keuze.

  • Hoogpolige stukken in moderne vormen & stijlen: Van rond tot ovaal tot vierkant - er zijn geen grenzen aan de vorm van je hoogpolige vloerkleed. Naast de klassieke rechthoekige modellen kun je online ook ronde, ovale of loper modellen vinden. Met deze vormen kun je gemakkelijk elke kamer opfleuren en zelfs kleine kamers visueel upgraden en stylen.

  Gezellige Shaggy tapijten

  Moderne vloerkleden in het algemeen en shaggy tapijten in het bijzonder kunnen aan veel kamers een vleugje gezelligheid toevoegen. Een ruig tapijt, zoals het Engelse woord "shaggy" correct wordt vertaald, heeft een divers effect op kamers. Puur visueel gezien zorgt de hoge pool absoluut voor gezelligheid en vooral kinderen spelen graag op de vloer, waarvoor een knus shaggy tapijt natuurlijk bij uitstek geschikt is. Bovendien zorgt het voor warme voeten, vooral in de winter. Dit geldt natuurlijk vooral voor hoogpolige badmatten, die ook antislip zijn en vaak zelfs wasbaar, of voor tapijtlopers, die vooral in de gang of als bedomranding in de slaapkamer een goed figuur slaan.

  Flokatis

  Een Flokati is strikt genomen een speciaal Grieks meubilair dat eeuwenlang op dezelfde manier is vervaardigd. Flokatis is gemaakt van onbehandelde (schapen) wol en wordt gekenmerkt door een pluizige oppervlakte en relatief stevige structuur. De extreem knuffelachtige uitstraling gaf de Flokati, vooral in de jaren 70, een echte populariteitsstoot. Tegenwoordig worden machinaal gemaakt, hoogpolig tapijten vaak aangeduid als flokati. Eigenlijk is dit niet juist, maar ondertussen heeft de term zich als synoniem gevestigd. Uiteindelijk is het verschil irrelevant voor veel: de nadruk ligt niet op de oorsprong of de traditionele naam, maar de pluizige look en feel en een productie die een robuust product waarborgt. En het is precies deze kwaliteiten die ons belangrijk maken in onze artikelen, of het nu Flokati, hoogpolig of shaggy tapijt heet. Elk hoogpolig tapijt is geschikt voor vloerverwarming en is getest op de kwaliteit ervan. U kunt ook kiezen uit een breed selectie van hoogwaardige wollen tapijten en modellen van andere materialen.

  Moderne hoogpolige vloerkleden in beige en crème


  Perfectioneer de populaire Scandi-stijl met een hoogpolig vloerkleed in beige of crème! Dit stijlvolle stuk is een echte allrounder, want je kunt het gemakkelijk combineren met verschillende kleurenschema's of het ton-sur-ton houden met de volledig witte look. In de woonkamer zorgt een beige shaggy vloerkleed ervoor dat je kamer er veel opener en vriendelijker uitziet, terwijl het in de slaapkamer een schone en rustgevende sfeer creëert. Een beige hoogpolig vloerkleed in de gang ziet er geweldig uit. Door de lichte kleur en de hoge pool moet je echter oppassen dat je er niet met je gewone schoenen op stapt bij de ingang.