Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • pastel tapijten
 • Pastel vloerkleden

  243 Producten

  243/243 Resultaten

  Pastelkleurige tapijten kopen bij benuta

  Delicate kleuren, lenteachtige lichtheid - pastelkleurige tapijten stralen pure levensvreugde uit en zijn een populaire manier om elke kamer een frisse kick te geven, niet alleen in de lente. Of het nu gaat om een rond vloerkleed of een keukenloper, pastel is dankzij zijn veelzijdigheid universeel populair op het gebied van wonen en inrichting. In vergelijking met andere tinten worden vloerkleden in pastelkleuren gekenmerkt door een hoog aandeel wit en een lage verzadigingsgraad. Omdat het hele kleurenpalet zeer ingetogen is, kan pastel prachtig worden gecombineerd met andere delicate tinten, zoals beige vloerkleden. Als je liever voor felle kleuren gaat, vind je in ons assortiment ook een grote selectie kleurrijke vloerkleden - trendy en modern.

  Decoreren met pastelkleuren

  Het mooie van een pastelkleurig vloerkleed is dat je met de verschillende nuances verschillende sferen kunt creëren. Een roze tapijt kan bijvoorbeeld een romantisch effect hebben, terwijl een geel tapijt frisheid en levendigheid uitstraalt. Als een bepaald effect gewenst is, kan dit ook worden beïnvloed door de keuze van de vorm en de structuur van de pool. Een knus, pastelkleurig hoogpolig vloerkleed met een comfortabele, ruige pool staat geweldig in de woonkamer. Smaakvolle bedkleden in pastelkleuren brengen een magische kleurenzee in de slaapkamer. Als je enorme duurzaamheid wenst, ga dan voor een vloerkleed voor buiten, want dit is gemaakt van bijzonder stevig materiaal dat ook geschikt is voor gebruik binnenshuis.

  Fijne vloerkleden in pastel

  Of je nu op zoek bent naar een tapijt in blauw, mistig grijs of fleurig roze - iedereen vindt gegarandeerd zijn favoriet in onze selectie pastelkleurige tapijten. Kies uit geometrische patronen, bloemmotieven of een gestreept pasteltapijt en verrijk je huis met zachte tinten. Als je op zoek bent naar een kindertapijt in pastel, vind je gegarandeerd een mooie variant voor meisjes en jongens in de desbetreffende categorie.