Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • vloerkleden veelkleurig
 • Kleurrijke vloerkleden

  484 Producten

  484/484 Resultaten

  Kleurrijke vloerkleden: breng meer levensvreugde in huis

  Een kleurrijk vloerkleed geeft elke kamer een individuele toets en biedt tegelijkertijd levendige spatten van kleur. Daarom zijn kleurrijke vloerkleden de perfecte thuisaccessoires voor liefhebbers van kleurrijke bloemenprints, geometrische patronen of abstracte ontwerpen. Zelfs vintage tapijten zijn vaak badend in felle kleuren en verrijken het interieur met hun diverse, enigszins vervaagde tonen.

  Combineer kleurrijke vloerkleden harmonieus

  Als het tapijt kleurrijk is, kan het in bijna elke stijl van leven worden geïntegreerd. Er moet alleen worden opgemerkt dat er ten minste één tint wordt weerspiegeld in de tonen van andere meubels. Gelukkig biedt de grote verscheidenheid aan kleurrijke vloerkleden het ideale model voor elke smaak, dus gelukkig is dit relatief eenvoudig. In combinatie met een eenvoudig interieur is een veelkleurig tapijt een bijzonder mooie blikvanger. Maar als een rode loper vleien ze ook meer exotische inrichtingsstijlen. Wil je een beetje kleur toevoegen aan je buitenruimte? Dan is een kleurrijk vloerkleed voor buiten in onze populaire designs en maten misschien wel iets voor jou.

  Veelkleurige vloerkleden in grote variëteit

  Benuta biedt kleurrijke tapijten in een breed scala aan vormen, materialen, merken en kleurencombinaties. De prijs kan afhankelijk van de productiemethode, de grootte en het materiaal dienovereenkomstig variëren. Een kleurrijk tuinkleed of tapijt voor het balkon of een veelkleurig vintage vloerkleed geven uw buitenruimte een speciaal tintje en transformeren uw tuin of balkon in een zeer gezellige omgeving. Of het nu gaat om een kleurrijk Berber tapijt of een kleurrijk gestreept sisal tapijt, er zijn geen grenzen aan uw keuze bij benuta. Net als een vloerkleden in rode, zijn kleurrijke vloerkleden blikvangers en trekken de aandacht van de toeschouwer. Vooral opvallende tapijten moeten daarom bewust worden gekozen. Ontdek veelkleurige vloerkleden in de meest ongewone kleurencombinaties en geef je huis een nieuwe laag verf! Of het nu geel en groen, rood en taupe of regenboogkleuren zijn - bij benuta vindt u veelkleurige tapijten in alle variaties.

  Laat je betoveren door ons assortiment

  In onze online shop vind je een enorme selectie kleurrijke tapijten in populaire designs en kleurencombinaties. Blader nu door het assortiment en laat je inspireren door de verscheidenheid. Welk kleuraccent je thuis ook wilt leggen - wij hebben het juiste model voor je! Naast tapijten in rood of roze, vind je bij ons ook:

  Op zoek naar een eenvoudigere optie? Geen probleem, klik dan door de prachtige stukken vloerkleden in beige of vloerkleden effen kleuren zoals zwart, wit of donkerblauw. Als Europa's grootste verkoper van vloerkleden vind je bij benuta een grote selectie modellen, met voor elk wat wils.