Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Veelkleurige vloerkleden

Producten 1-96 van 259

Pagina

Producten 1-96 van 259

Pagina

Producten 1-96 van 259

Vloerkleed kleurrijk

Een kleurrijk tapijt geeft elke kamer een individuele toets en biedt tegelijkertijd levendige spatten van kleur. Daarom zijn kleurrijke tapijten de perfecte thuisaccessoires voor liefhebbers van kleurrijke bloemenprints, geometrische patronen of abstracte ontwerpen. Zelfs vintage tapijten zijn vaak badend in felle kleuren en verrijken het interieur met hun diverse, enigszins vervaagde tonen.
 

Combineer kleurrijke tapijten harmonieus

Als het tapijt kleurrijk is, kan het in bijna elke stijl van leven worden geïntegreerd. Er moet alleen worden opgemerkt dat er ten minste één tint wordt weerspiegeld in de tonen van andere meubels. Gelukkig biedt de grote verscheidenheid aan kleurrijke vloerkleden het ideale model voor elke smaak, dus gelukkig is dit relatief eenvoudig. In combinatie met een eenvoudig interieur is een veelkleurig tapijt een bijzonder mooie blikvanger. Maar als een rode loper vleien ze ook meer exotische inrichtingsstijlen.
 

Veelkleurige tapijten in grote variëteit

Benuta biedt kleurrijke tapijten in een breed scala aan vormen, materialen, merken en kleurencombinaties. De prijs kan afhankelijk van de productiemethode, de grootte en het materiaal dienovereenkomstig variëren. Een kleurrijk tuinkleed of tapijt voor het balkon of een veelkleurig vintage vloerkleed geven uw buitenruimte een speciaal tintje en transformeren uw tuin of balkon in een zeer gezellige omgeving. Of het nu gaat om een ​​kleurrijk Berber tapijt of een kleurrijk gestreept sisal tapijt, er zijn geen grenzen aan uw keuze bij benuta. Net als een tapijt in roze, zijn kleurrijke vloerkleden blikvangers en trekken de aandacht van de toeschouwer. Vooral opvallende tapijten moeten daarom bewust worden gekozen. Ontdek veelkleurige vloerkleden in de meest ongewone kleurencombinaties en geef je huis een nieuwe laag verf! Of het nu geel en groen, rood en taupe of regenboogkleuren zijn - bij benuta vindt u veelkleurige tapijten in alle variaties.
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.