Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • vloerkleden geel
 • Gele vloerkleden

  67 Producten

  67/67 Resultaten

  Geel vloerkleed, mosterdgeel vloerkleed, goud & meer

  Een geel vloerkleed verrijkt elke leefruimte met zijn heldere uitstraling. Omdat de kleur geel over het algemeen staat voor licht en warmte, zorgen gele tapijten voor een positief effect en een goed humeur in de kinderkamer, de slaapkamer en de badkamer. Een bruin vloerkled krijgt echter vaak de voorkeur boven een geel tapijt vanwege zijn eenvoud, maar juist bij het inrichten wordt de moed om kleur te gebruiken beloond. Als het vloerkleed geel is, creëert dat een zonnige sfeer die zorgt voor kleurrijke accenten en meer helderheid in de kamer. Bovendien zijn gele tapijten verkrijgbaar in verschillende nuances en bieden ze dus voldoende ruimte voor persoonlijke smaak. Zo kan het vloerkleed goudkleurig, zonnig geel of mosterdgeel zijn.

  Blader nu door onze online shop en laat je betoveren door een enorme selectie kleurrijke vloerkleden in stijlvolle kleuren zoals geel. Je nieuwe lievelingsstuk is misschien maar één klik van je verwijderd.

  Hoe combineer je gele vloerkleden?

  Als een geel vloerkleed handig wordt gebruikt met andere kleuren in de woonkamer, worden het totaalbeeld en de woonsfeer aanzienlijk beïnvloed: gele vloerkleden zien er bijzonder expressief en vriendelijk uit in combinatie met antraciet. Ze hebben ook een verwarmend, maar spannender en exotischer effect met rode of roze meubels. Gele tapijten zien er ook geweldig en stijlvol uit met donkere meubels en de industriële stijl. Je kunt gele en mosterdgele tapijten combineren met veel verschillende inrichtingsstijlen:

  • Modern en minimalistisch: combineer je gele vloerkleed met meubels in neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart. Lichtgekleurd hout en strakke lijnen vullen deze stijl perfect aan.
   Boho en eclectisch: hier kun je spelen met patronen en texturen. Combineer het gele vloerkleed met kleurrijke kussens, planten of vintage meubels om een ontspannen maar stijlvolle sfeer te creëren.

  • Scandinavisch: Deze stijl wordt gekenmerkt door zijn elegante eenvoud. Hier kun je warmte en gezelligheid in de kamer brengen met een geel kleed.

  • Industrieel: Een geel vloerkleed maakt een visueel statement in een rustiek en industrieel interieur. In combinatie met metalen elementen en donkere kleuren komt het model echt tot zijn recht.

  • Traditioneel en klassiek: In een traditionele omgeving kun je elegantie en warmte in de kamer brengen met een geel vloerkleed in combinatie met donkere houten meubels en rijke kleuren zoals marineblauw of smaragdgroen.

  Gele vloerkleden online kopen

  Is een geel vloerkleed vakkundig met andere kleuren gebruikt in de woonkamer, is het algemene beeld en de leefomgeving sterk beïnvloed: Geel tapijt lopers zijn bijzonder expressief en vriendelijk in combinatie met antraciet. Ze voelen zich ook warm, maar spannender en exotisch, met rode of roze meubels.

  Gele vloerkleden in grote selectie

  In benuta u kunt kiezen uit een verscheidenheid van gele tapijten, of u nu op zoek bent naar een geel badmat, een lichtgeel chevron vloerkleed, of outdoor tapijt in het geel. Net als wit tapijt bleek gele tapijten kan worden geïntegreerd op verschillende manieren in de kamers van alle soorten en omvatten, afhankelijk van de gele variant discreet of opvallend in uw huis. Met onze diverse filteropties kunt u materiaal, vorm, merk, prijs en meer zoeken. Om zo te zoeken naar de perfecte geel tapijt. Korte levertijden en gratis verzending vanaf 100€ van de gele vloerkleden kan binnenkort te versieren uw vloer.

  Ontdek gele tapijten online bij benuta en intensivering van uw huis met de heldere kleur van de zon!