Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Gele vloerkleden

Producten 1-44 van 44

Producten 1-44 van 44

Producten 1-44 van 44

Vloerkleed geel

Een geel tapijt verrijkt elke kamer met zijn lichte charisma. Omdat de kleur geel in het algemeen staat voor licht en warmte, gele tapijten hebben een positief effect in de kinderkamer, de slaapkamer en de badkamer. 

Een geel tapijt creëert een zonnige sfeer en zorgt voor kleurrijke accenten en meer licht in de kamer. Bovendien, gele tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en dus bieden voldoende ruimte voor persoonlijke smaak. Dus het tapijt kan goud, zongeel, lichtgeel of mosterdgeel zijn.


Gele vloerkleden online kopen

Is een geel vloerkleed vakkundig met andere kleuren gebruikt in de woonkamer, is het algemene beeld en de leefomgeving sterk beïnvloed: Geel tapijt lopers zijn bijzonder expressief en vriendelijk in combinatie met antraciet. Ze voelen zich ook warm, maar spannender en exotisch, met rode of roze meubels.

Gele tapijten in grote selectie

In benuta u kunt kiezen uit een verscheidenheid van gele tapijten, of u nu op zoek bent naar een geel badmat, een lichtgeel chevron vloerkleed, of outdoor tapijt in het geel. Net als wit tapijt bleek gele tapijten kan worden geïntegreerd op verschillende manieren in de kamers van alle soorten en omvatten, afhankelijk van de gele variant discreet of opvallend in uw huis. Met onze diverse filteropties kunt u materiaal, vorm, merk, prijs en meer zoeken. Om zo te zoeken naar de perfecte geel tapijt. Korte levertijden en gratis verzending vanaf 100€ van de gele vloerkleden kan binnenkort te versieren uw vloer.


Ontdek gele tapijten online bij benuta en intensivering van uw huis met de heldere kleur van de zon!

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.