Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Oranje vloerkleden

Producten 1-39 van 39

Producten 1-39 van 39

Producten 1-39 van 39

Oranje vloerkleden

Oranje tapijten stralen grenzeloze energie en vitaliteit uit. Hun warme kleuren creëren intens licht en een opgewekte stemming, terwijl ze het hele jaar door een zomerse flair tonen. Omdat oranje een secundaire kleur is, bevatten oranje tapijten rode en gele delen die een individueel effect produceren, afhankelijk van hun mengverhouding. Zo kunnen delicate accenten in oranje worden gezet met een pastel tapijt, terwijl terracotta tapijten net als bruine tapijten een aardse ondertoon hebben en een natuurlijke charme aan uw interieur toevoegen. Oranje kleden en terracotta tapijten zullen een eyecatcher zijn - ongeacht of ze in een slaapkamer, woonkamer of een gang zijn geplaatst.

Combinatie van oranje tapijten en terracotta vloerkleden

Een oranje tapijt biedt zeer veelzijdige combinaties dankzij de veelzijdige ondertoon en past daarom perfect in woonaccessoires in verschillende kleuren. In combinatie met blauw wordt een bijzonder contrasterende look gecreëerd, omdat blauw de complementaire kleur van oranje is. Een exotische etnische stijl, aan de andere kant, kan worden bereikt met roze of geel. Een vergelijkbaar uiterlijk kan worden vastgesteld wanneer een turquoise tapijt is verfraaid met oranjekleurige elementen en ornamentele patronen.

Grote verscheidenheid van oranje tapijten

Bij benuta bieden we een gevarieerd aanbod van oranje vloerkleden die van uw huis een oase van comfort maken. Wij creëren hoogwaardige en waardevolle vloertoebehoren door middel van prachtige ontwerpen, stijlelementen en hoogwaardige natuurlijke of synthetische materialen. Een rond oranje tapijt, net als een rood tapijt, voegt warmte en comfort toe aan eenvoudige badkamers of kinderkamers. Op dezelfde manier verbetert een oranje tapijtloper elke vloer met zijn unieke look. Laat je inspireren, ontdek oranje tapijten online bij benuta en creëer eenvoudig een gezellige, warme sfeer in je huis!
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.