Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Turquoise vloerkleden

Producten 1-52 van 52

Producten 1-52 van 52

Producten 1-52 van 52

Vloerkleed turkoois

Turquoise tapijten zorgen voor een aangename versheid en helderheid in uw kamers. Net als met een tapijt in groen, ontvouwt het groene gedeelte een natuurlijk, verfrissend effect. In een tapijt in turquoise wordt dit aangevuld met een blauwe kleur, het creëren van een divers blauw-groene kleur wordt geproduceerd, die elk seizoen voor zomerse flair aan uw huis maakt.

Dankzij de verschillende kleurgradaties verrijken de tinten in turkoois elk interieur met verschillende nuances. 

Tapijten in turkoois in de kamer combineren

Voor een turquoise tapijt om het beste effect te produceren, combineer je het met thuisaccessoires in eenvoudige tinten. Een bijzonder harmonieuze sfeer met een maritieme flair wordt gecreëerd wanneer u de kleur wit combineert met een tapijt in turquoise. Maar ook pastelgeel en roze tonen zijn uitstekend. Naast turquoise tapijten kunnen andere kleurrijke kleuren ook een goede figuur maken. Het betekent echter: spaarzaam accenten!

Turquoise tapijten in grote verscheidenheid

U kunt kiezen uit een uitzonderlijk ruime keuze aan turquoise tapijten. Aangezien de kleur turquoise is niet duidelijk gedefinieerd en een kleur van groen naar blauw beschrijft, vaak aangeduid als blauw-groen of groen-blauw, is er een groot aantal kleurtinten, die natuurlijk wordt weerspiegeld in de tapijten. 

Vloerkleed turkoois online kopen

Als u een turkoois vloerkleed online wilt kopen, dan bent u op de juiste plek bij benuta. Hier kunt u het juiste model van hun turquoise vloerkleed bijna zeker vinden. Bij benuta, naast het design en de onbetwistbare prijzen v.a. de kwaliteit op de voorgrond. Wij stellen veel waarde aan het feit dat onze moderne vloerkleden even sterk zijn en zo langdurig als bijvoorbeeld. een handgeweven Persertppich.

Laat jezelf overtuigd worden door de kwaliteit van onze tapijten en koop een mooi turkoois tapijt bij benuta vandaag.

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.