Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • vloerkleden paars
 • Vloerkleden paars

  19 Producten

  19/19 Resultaten

  Paars vloerkleden: creëer een kleurrijk hoogtepunt

  Een paars vloerkleed geeft elk interieur een uitgesproken elegante en tegelijkertijd mystieke flair. Tapijten in paars creëren altijd een gevoel van ontspanning en geborgenheid en zijn daarom perfect als slaapkamertapijt of woonkamertapijt. Hun extravagante kleur bestaat uit de tinten rood en blauw en produceert verschillende nuances afhankelijk van de mengverhouding. Hierdoor kan de woonsfeer specifiek worden beïnvloed: als het tapijt paars is, wordt er een zachte, romantische sfeer gecreëerd. Net als een vloerkled in roze is een tapijt in paars of braambes en andere bessentinten buitengewoon krachtig en creëert het een hartstochtelijke, warme sfeer. In een donkere tint heeft een paars vloerkleed een glamoureuze uitstraling.

  Heb je de smaak te pakken? Je vindt vast en zeker een mooi nieuw stuk in onze enorme selectie kleurrijke vloerkleden in verschillende kleuren, vormen en patronen. Veel plezier bij het rondneuzen en winkelen!

  Hoe combineer je paarse vloerkleden op de juiste manier

  Met een paars vloerkleed hoef je niet vast te houden aan één inrichtingsstijl. Speel met woonaccessoires in verschillende kleurnuances en geef je interieur steeds weer een eigen karakter! Met glanzende woonaccessoires in goud en zilver kun je felle accenten zetten en de verfijning van een paars vloerkleed benadrukken. Gebruik grijs of zwart in combinatie met paarse vloerkleden om een rustige en ontspannen uitstraling te creëren. Paarse vloerkleden kunnen ook heel goed worden gecombineerd met taupe vloerkleden om een harmonieus geheel te creëren.
  Pastel- of donkerpaars. Effen of met een print. Bekijk een grote selectie paarse vloerkleden online en ontdek:

  • Moderne stijlen voor elke woonruimte

  • Klassieke stijlen voor de woon- en slaapkamer

  • Speelse stukken met franjes

  • Geometrische patronen en strakke lijnen

  Decoreren met paarse vloerkleden

  Met een paars vloerkleed hoef je je niet vast te leggen op één interieurstijl. Speel met woonaccessoires in verschillende kleurschakeringen en geef je interieur steeds weer een eigen karakter! Met glinsterende woonaccessoires in goud en zilver kun je felle accenten zetten en de verfijning van een paars vloerkleed benadrukken. Om te zorgen voor rust en ontspanning in het totaalbeeld, gebruik je grijs of zwart in combinatie met tapijten in paars. Paarse vloerkleden kunnen ook heel goed gecombineerd worden met taupe vloerkleden om een harmonieus totaalbeeld te creëren.

  Enorme selectie van paarse vloerkleden

  Bij benuta kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid van mauve tapijten en vindt u precies de perfecte schaduw voor uw behoeften. We bieden een enorme selectie van bijvoorbeeld robuuste lila outdoor tapijten gemaakt van sisal of hoogwaardige synthetische vezels. Daarnaast omvat ons assortiment gezellige paarse shaggy tapijten of extravagante traditionele pruimen tapijten, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze bestsellers onder alle paarse tapijten zijn echter mauve vintage vloerkleden. Dit zijn een speciaal soort moderne tapijten, die moderne en traditionele ontwerpelementen combineren. Ze zijn erg populair omdat ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in elke woonruimte, waardoor elke kamer of kantoor een speciale sfeer krijgt. Raak geïnspireerd door ons mooie, robuuste en flexibele paars vloerkleden, die ook uw kamer een speciaal tintje geven.

  Vloerkleden in grijs-paars voor elke woonruimte


  Grijs-paarse vloerkleden passen in elke kamer en creëren een kleurrijk accent zonder overheersend te zijn. Een vloeraccessoire in deze kleurencombinatie ziet er bijzonder stijlvol uit in een gezellige landhuisstijl. Van de woonkamer tot de eetkamer tot de slaapkamer: een vloerkleed in grijs en paars maakt je vier muren gezelliger en geeft de kamer een tijdloze flair. Probeer het eens en stijl een lila met grijs kleed in je huis!