Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Paars vloerkleden

Producten 1-6 van 6

Producten 1-6 van 6

Producten 1-6 van 6

Paars vloerkleed

Een paars tapijt verrijkt elk interieur met zijn elegante en mystieke uitstraling. Ook bekend als mauve tapijten, creëren ze altijd een gevoel van ontspanning en zijn ze dus perfect als slaapkamerkleden of als karpetten in een woonkamer. Hun extravagante kleuring bestaat uit rode en blauwe tinten en geeft een ander uiterlijk afhankelijk van de mengverhouding. Hierdoor kan de sfeer van het interieurontwerp op een gedistingeerde manier worden beïnvloed. Net als bij een oranje tapijt kan een paars tapijt een zachte, romantische of zelfs modieuze uitstraling hebben. Andere bessenschaduwen zijn ook extreem levendig en zorgen voor een gepassioneerde, warme sfeer. Op een donkere toon creëert een paars tapijt zelfs een glamoureuze look.
 

Decoreren met paarse tapijten

Met een paars vloerkleed hoeft u zich niet aan een bepaalde stijl van interieur te houden. Experimenteer met woonaccessoires in verschillende kleuren en geef je interieur steeds weer een eigen karakter! Glanzende woonaccessoires in goud en zilver creëren schitterende hoogtepunten en benadruk de verfijning van een paars tapijt. Als u meer rust en ontspanning wilt toevoegen aan het algehele uitzicht van een kamer, gebruikt u grijs of zwart in combinatie met lila tapijten.

Enorme selectie van paarse tapijten

Bij benuta kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid van mauve tapijten en vindt u precies de perfecte schaduw voor uw behoeften. We bieden een enorme selectie van bijvoorbeeld robuuste lila outdoor tapijten gemaakt van sisal of hoogwaardige synthetische vezels. Daarnaast omvat ons assortiment gezellige paarse shaggy tapijten of extravagante traditionele pruimen tapijten, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze bestsellers onder alle paarse tapijten zijn echter mauve vintage vloerkleden. Dit zijn een speciaal soort moderne tapijten, die moderne en traditionele ontwerpelementen combineren. Ze zijn erg populair omdat ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in elke woonruimte, waardoor elke kamer of kantoor een speciale sfeer krijgt. Raak geïnspireerd door ons mooie, robuuste en flexibele paars vloerkleden, die ook uw kamer een speciaal tintje geven.
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.