Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • scandinavische tapijten
 • Scandinavische vloerkleden

  461 Producten

  461/461 Resultaten

  Scandinavische vloerkleden: Gereduceerde ontwerpen voor elke woonruimte

  Scandinavische vloerkleden zorgen voor een huiselijke flair en stijlvolle sfeer. Met deze populaire accessoires wordt de scandinavische leefstijl optimaal afgerond. Verminderd, duidelijk en modern, dit is hoe de trendy look, die nu in veel appartementen is geïntroduceerd, wordt gekenmerkt. Scandinavische tapijten zijn trendy, omdat ze u met hun eenvoudige uitstraling betoveren en elke kamer met comfort vullen.

  Tapijt Scandinavisch of nordisch design

  Scandinavische tapijten indrukken met hun subtiele kleuren en hun natuurlijke uitstraling. Met name zijn geometrische patronen, dierenmotieven en zigzagpatronen typisch voor scandinavische of nordische stijl. Combineer deze met heldere houten meubels en accessoires in verse kleuren - zodat het scandinavische tapijt of nordische tapijt bijzonder effectief is. De verminderde look zorgt voor een echte blikvanger die in elke kamer kan worden geplaatst.

  Scandi-vloerkleden zijn stijlvol en modern. Ze:

  • zijn gemakkelijk te combineren met elke interieurstijl en creëren een gezellige sfeer in elke kamer.

  • zijn tijdloos en zien er tientallen jaren later nog steeds stijlvol uit.

  • zijn veelzijdig! Naast de klassiekers in room-, wit- en beigetinten vind je Scandinavische vloerkleden ook in zwart, donkergrijs of donkerblauw.

  Scandinavische vloerkleden voor elke kamer

  Scandinavische vloerkleden zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen en kleuren. Hierdoor kunnen scandinavische vloerkleden optimaal geïntegreerd worden in de bestaande meubels. U ziet dat een scandinavisch vloerkleed een comfortabele sfeer en een duidelijke structuur geeft.Uiteraard kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid. Dus kunt u scandinavische wollen tapijten in uw woonkamer of als loper in de gang. Ongeacht welke kamer, de duidelijke en stijlvolle ontwerpen van de vloerkleden in scandinavische stijl zijn een echt zicht in elk huis.

  U wilt een scandinavisch tapijt online kopen? Dan ben je precies goed in de online winkel van benuta. Vind nu uw tapijt in scandinavisch design.