Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • ster tapijten
 • Ster vloerkleden

  16 Producten

  16/16 Resultaten

  Ster vloerkleden: verfraai kinderkamers en speelruimtes

  Vloerkeden met sterren zijn moderne tapijten en daarom speciale sieraden, die met hun charmante ontwerp in elk seizoen zorgen voor een gezellig sfeer. Stervormige motieven zijn al lange tijd te vinden op alle soorten woonaccessoires en verfraaien daarom onze zachte zachte ster tapijten. Met een ster tapijt blijven geen kleurwensen open - de kleuren van de regenboog zijn in feite net zo vertegenwoordigd als subtiel grijs en beige en blijken op elke plaats in de kamer een echte blikvanger te zijn. Trendy ster tapijten zijn ook verkrijgbaar in veel knuffelige materialen, waaronder verwarmende wol en onderhoudsvriendelijke synthetische vezels. In ons assortiment vindt u ster tapijten voor elke smaak en bijna elke woonruimte. Afhankelijk van het ontwerp is een tapijt met sterren, modern of klassiek elegant en roept het een heel individuele uitstraling op.

  Ontwerpvariatie die inspireert

  In ons assortiment vind je vloerkleden met sterren voor elke smaak en bijna elke woonruimte. Afhankelijk van het ontwerp ziet een vloerkleed met sterren er speels, modern of klassiek elegant uit, waardoor een heel individuele look ontstaat. Sterren zijn ook te bewonderen in combinatie met andere grafische patronen - zo kunnen er unieke, mozaïekachtige ontwerpen worden gemaakt om vloerkleden of een rond vloerkleed te versieren en elke kamer op te fleuren. Naast stukken in roze en blauw kun je online ook eenvoudigere stertapijten in zwart of crème vinden. De stijlen zijn ongelooflijk divers. Blader online en ontdek het:

  • Ster vloerkleden met een space look

  • Moderne stukken met een subtiel sterrendesign

  • Speelse stijlen met kleurrijke pompons

  Ster vloerkleden voor jong en oud

  Een vloerkleed met sterren is ook ideaal voor kinderkamers in de vorm van een kindertapijt. Liefdevol en veelvuldig geplaatst op het oppervlak, zorgt voor een coole look, die op een prachtige manier kan worden aangevuld met andere woonaccessoires met sterrenmotief. Maar ook individueel geënsceneerd op een ster tapijt, zet het sprankelende motief op een glanzend uiterlijk. Een hoogpolig vloerkleed met sterren ontvouwt zijn gezelligheid in woonkamers en slaapkamers.