Levertijd: actuel ca. 4-5 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
Ster vloerkleden

Ster vloerkleden

Met Sterren

Producten 1-24 van 29

Producten 1-24 van 29

 1. Vloerkleed Sun Beige/Roze
  benuta
  Vloerkleed Sun Beige/Roze
  vanaf 103,95 € 39,95 €
  -62%
 2. Vloerkleed Justin Roze
  benuta KIDS
  Vloerkleed Justin Roze
  vanaf 104,95 € 99,95 €
  -5%
 3. Kindervloerkleed Fantasia Rood
  benuta KIDS
  Kindervloerkleed Fantasia Rood
  vanaf 215,95 € 204,95 €
  -5%
 4. Vloerkleed Sun Roze
  benuta
  Vloerkleed Sun Roze
  vanaf 141,95 € 134,95 €
  -5%
 5. Kindervloerkleed Fantasia Groen
  benuta KIDS
  Kindervloerkleed Fantasia Groen
  vanaf 119,95 € 113,95 €
  -5%
 6. Vloerkleed Dessert Turkoois
  benuta KIDS
  Vloerkleed Dessert Turkoois
  vanaf 50,95 € 38,95 €
  -24%

Producten 1-24 van 29

Ster Vloerkleed

Tapijten met sterren zijn moderne tapijten en daarom speciale sieraden, die met hun charmante ontwerp in elk seizoen zorgen voor een gezellig sfeer. Stervormige motieven zijn al lange tijd te vinden op alle soorten woonaccessoires en verfraaien daarom onze zachte zachte ster tapijten. Met een ster tapijt blijven geen kleurwensen open - de kleuren van de regenboog zijn in feite net zo vertegenwoordigd als subtiel grijs en beige en blijken op elke plaats in de kamer een echte blikvanger te zijn. Trendy ster tapijten zijn ook verkrijgbaar in veel knuffelige materialen, waaronder verwarmende wol en onderhoudsvriendelijke synthetische vezels. In ons assortiment vindt u ster tapijten voor elke smaak en bijna elke woonruimte. Afhankelijk van het ontwerp is een tapijt met sterren, modern of klassiek elegant en roept het een heel individuele uitstraling op.

Ster tapijt voor jong en oud

Een vloerkleed met sterren is ook ideaal voor kinderkamers in de vorm van een kindertapijt. Liefdevol en veelvuldig geplaatst op het oppervlak, zorgt voor een coole look, die op een prachtige manier kan worden aangevuld met andere woonaccessoires met sterrenmotief. Maar ook individueel geënsceneerd op een ster tapijt, zet het sprankelende motief op een glanzend uiterlijk. Een hoogpolig vloerkleed met sterren ontvouwt zijn gezelligheid in woonkamers en slaapkamers. 
*De aanbieding geldt op het gehele assortiment in de benuta online shop. Uitgezonderd ondertapijt, vloerkleedreinigers en artikelen van andere merken Brink & Campman, Harlequin, Scion, Ted Baker, Wedgewood Home, Wedgewood, Morris & Co en Sanderson. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers.