Skip
 • Home>
 • tapijten heldere kleuren
 • Vloerkleden in heldere kleuren

  750 Producten

  750/750 Resultaten

  Licht gekleurde vloerkleden

  Vloerkleden in lichte tinten creëren een ontspannen sfeer in elk huis en doen de afmetingen van kamers groter lijken. Vooral lichte natuurlijke tinten zoals crèmekleurige of beige vloerkleden hebben een licht en luchtig effect. Of het nu gaat om ronde tapijten of keukenlopers, dankzij hun diversiteit zijn lichte tapijten universeel populair op het gebied van wonen en inrichting. Een harmonieuze combinatie wordt bereikt in samenspel met hout of discrete patronen. Lichte kleuren kunnen ook worden gecombineerd met felle kleuren.

  Lichtgekleurde vloerkleden in een grote verscheidenheid

  Met tapijten in lichte tinten kun je verschillende stemmingen creëren door verschillende nuances te gebruiken. Ken je onze pastel vloerkleden al? Ze kunnen perfect gecombineerd worden: Warme kleuren zoals zachtroze wekken een sfeer op vol warmte en liefde in je kamer. Koelere kleuren zoals lichtblauw laten de kamertemperatuur lager lijken, maar zorgen voor harmonie en rust. Felgeel of groen wekt je geest op en geeft je een energieboost. De veelzijdigheid van lichte tinten betekent dat ze nooit uit de mode raken en dat ze een universeel inrichtingselement zijn. benuta biedt je een ruime keuze aan lichte tapijten in verschillende variaties, kleuren en dessins, met of zonder patroon. Met lichtgekleurde tapijten kun je elke kamer een bijzondere uitstraling geven.

  Koop vloerkleden in lichte kleuren bij benuta

  benuta biedt als online winkel voor vloerkleden een enorme verscheidenheid aan licht gekleurde vloerkleden en maakt het voor klanten van allerlei stijlen en voorkeuren gemakkelijk om het perfecte lichtgekleurde vloerkleed te vinden. Onze uitzonderlijke service, snelle levering en 30 dagen retourbeleid maken het winkelen voor vloerkleden tot een aangename ervaring.