Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • vloerkleden wit
 • Witte vloerkleden

  278 Producten

  278/278 Resultaten

  Witte vloerkleden voor een gezellige en heldere sfeer

  Witte vloerkleden en de kleur wit in het algemeen zijn erg populair in het interieur. Wit staat voor duidelijkheid en voegt een tijdloze charme en eenvoudige elegantie toe aan elk huis. Witte vloerkleden zijn bovendien veelzijdige allrounders: hun lichte pool is ideaal voor donkere kamers, omdat ze visueel worden vergroot en meer diepte krijgen. Maar ze verfraaien ook elke kamer met hun eenvoudige uiterlijk. Witte tapijten behouden zich op een indrukwekkende manier en garanderen zo veel ruimte voor de resterende decoratie van de kamer. Afhankelijk van het model en het gebruikte materiaal geeft de stapel van een wit tapijt een mooie structuur aan de kamer. Als het gemaakt is van wol, geeft het een aangename warmte aan je voeten.

  Combinatie van witte vloerkleden

  Een wit tapijt benadrukt elke stijl van interieurontwerp en kan worden gecombineerd met ontwerpaccessoires in alle verschillende kleuren. Er zijn maar een paar modellen die zoveel bieden vrijheid. Kleurrijke vloerkleden zijn bijvoorbeeld minder flexibel met betrekking tot het kleurenschema waarin ze kunnen worden geïntegreerd, het is immers eenvoudiger om een enkele, subtiele kleur met uw interieur te combineren dan meerdere kleuren, om een harmonieus totaalbeeld te creëren. Dit is niet het geval met een wit tapijt - of uw huis nu is voorzien van natuurlijk houten meubilair, een elegante leren bank of kleurrijk keramiek - een wit tapijt past in elke kleur en elk materiaal.

  benuta Styling-Inspo

  Weet je nog steeds niet hoe je een wit vloerkleed het beste tot zijn recht kunt laten komen of wil je gewoon eens iets nieuws proberen? Laat je dan inspireren door onze stylingtips en maak van elke woonruimte een stijlvolle kamer!

  • Woonkamer: Leg een groot wit vloerkleed onder of voor je bank en de kamer ziet er veel gezelliger uit. Kies een model met een hoge gang voor warme voeten - zelfs in de winter! Een kortpolig exemplaar met een reliëf- of wafeltextuur staat hier ook geweldig en geeft je woonkamer een modern Scandinavisch tintje.

  • Hal: Een witte loper of een rond model is perfect voor kleine entrees. Ze maken de ruimte opener en uitnodigender. Als je een wit vloerkleed in de gang wilt leggen, raden we een afwasbaar model of een robuust indoor/outdoor vloerkleed aan. Deze modellen zijn gemakkelijker te onderhouden.

  • Kantoor: De heldere en lichte kleur van het witte vloerkleed leidt je niet af. Hierdoor kun je je concentreren op je werk. Hierdoor kun je je concentreren op je werk. Je zit echter nog steeds in een gezellige sfeer omdat de vloer er niet kaal uitziet.

  Grote verscheidenheid aan witte vloerkleden

  Bij benuta kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie witte tapijten. Of u nu op zoek bent naar een rond wit vloerkleed, een tapijt van witte wol of een tapijt gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels, een wit kleed voor uw bruiloft of een ander evenement - witte tapijten zijn verkrijgbaar in elke denkbare vorm en zelfs in een breed scala van ontwerpen. Uw model naar keuze kan dus zelfs worden versierd met grijsachtige ontwerpelementen, het kan bijzonder robuust zijn en functioneren als een keukenloper of het kan een super pluizig, ruig tapijt zijn dat ideaal is voor uw woonkamer. De prijs van een wit tapijt hangt af van de grootte, het type productie, de materialen en het merk dat u kiest. Laat je inspireren door onze enorme selectie van witte kleden en ontdek vandaag nog je favoriete witte tapijt bij benuta. Naast een witte versie zijn onze beige vloerkleden een geweldig alternatief. Hun kleur voegt een luxueuze sfeer toe aan elk interieur.

  Witte vloerkleden online kopen

  Als je online een wit vloerkleed wilt kopen tegen een lage prijs, dan ben je bij benuta aan het juiste adres. Er is vrijwel zeker iets dat bij je smaak past. Of je nu op zoek bent naar een wit hoogpolig tapijt, een sneeuwwit tapijt voor je badkamer of een meer witgrijs tapijt voor je woonkamer, er zijn geen grenzen aan de variëteit bij benuta.