Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Witte vloerkleden

Producten 1-96 van 122

Pagina

Producten 1-96 van 122

Pagina

Producten 1-96 van 122

Witte vloerkleden

Witte tapijten en de kleur wit in het algemeen zijn erg populair in het interieur. Wit staat voor duidelijkheid en voegt een tijdloze charme en eenvoudige elegantie toe aan elk huis. Witte vloerkleden zijn bovendien veelzijdige allrounders: hun lichte pool is ideaal voor donkere kamers, omdat ze visueel worden vergroot en meer diepte krijgen. Maar ze verfraaien ook elke kamer met hun eenvoudige uiterlijk. Witte tapijten behouden zich op een indrukwekkende manier en garanderen zo veel ruimte voor de resterende decoratie van de kamer. Afhankelijk van het model en het gebruikte materiaal geeft de stapel van een wit tapijt een mooie structuur aan de kamer. Als het gemaakt is van wol, geeft het een aangename warmte aan je voeten. 
 

Combinatie van witte tapijten

Een wit tapijt benadrukt elke stijl van interieurontwerp en kan worden gecombineerd met ontwerpaccessoires in alle verschillende kleuren. Er zijn maar een paar modellen die zoveel bieden vrijheid. Kleurrijke vloerkleden zijn bijvoorbeeld minder flexibel met betrekking tot het kleurenschema waarin ze kunnen worden geïntegreerd, het is immers eenvoudiger om een ​​enkele, subtiele kleur met uw interieur te combineren dan meerdere kleuren, om een ​​harmonieus totaalbeeld te creëren. Dit is niet het geval met een wit tapijt - of uw huis nu is voorzien van natuurlijk houten meubilair, een elegante leren bank of kleurrijk keramiek - een wit tapijt past in elke kleur en elk materiaal.
 

Grote verscheidenheid aan witte tapijten

Bij benuta kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie witte tapijten. Of u nu op zoek bent naar een rond wit kleed, een tapijt van witte wol of een tapijt gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels, een wit kleed voor uw bruiloft of een ander evenement - witte tapijten zijn verkrijgbaar in elke denkbare vorm en zelfs in een breed scala van ontwerpen. Uw model naar keuze kan dus zelfs worden versierd met grijsachtige ontwerpelementen, het kan bijzonder robuust zijn en functioneren als een keukenloper of het kan een super pluizig, ruig tapijt zijn dat ideaal is voor uw woonkamer. De prijs van een wit tapijt hangt af van de grootte, het type productie, de materialen en het merk dat u kiest. Laat je inspireren door onze enorme selectie van witte kleden en ontdek vandaag nog je favoriete witte tapijt bij benuta.
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.