Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA
Ontvang nu je kortingscode

Met onze LYTTE speelmatten kun je een mooie plek creëren waar je kleintjes vrij en veilig kunnen spelen. Speels, praktisch en individueel - ontworpen voor het kleurrijke gezinsleven

LYTTE Playmats

 

Stijlvolle en veelzijdige speelmatten

De wensen en behoeften van jou en je kinderen liggen ons ontwerpteam na aan het hart. Daarom hebben ze speelmatten gecreëerd die perfect passen bij het avontuurlijke gezinsleven vol plezier, liefde en veiligheid. 

Geef speelplezier cadeau

Ben je nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor kleine ontdekkingsreizigers? Onze LYTTE speelmatten zullen de ogen van kleine en grote kinderen doen oplichten. De matten worden geleverd in een mooie verpakking die prachtig staat onder de kerstboom - gewoon een strik eromheen en klaar! 

Net zo uniek als jij bent

Spelen, ravotten en vrolijk de wereld verkennen - vooral in de eerste levensjaren brengen onze kleintjes veel tijd op de grond door. Thuis of onderweg - dankzij hun koppelbare vorm en praktische draagtas kun je ze overal mee naartoe nemen en flexibel aanpassen aan je behoeften.

Ontwerpen die jong & oud inspireren

Het was voor ons belangrijk om speelmatten te ontwikkelen die perfect bij jou en je huis passen en zowel kinderen als interieurliefhebbende ouders plezieren. Het mooiste is dat de moderne ontwerpen ook gecombineerd kunnen worden met onze andere LYTTE tapijten en accessoires voor de kinderkamer

Let’s grow together

Onze speelmatten zijn ontworpen voor kinderen van alle leeftijden en geslachten. Ze zijn al geschikt voor baby's vanaf nul jaar. Vooral voor peuters vanaf drie jaar is het gezamenlijk op- en afbouwen van de speelmatten erg leuk en bevordert het hun cognitieve vaardigheden.

Beschermd speelplezier

Bij LYTTE richten we ons op de veiligheid van je kinderen. Uiteraard zijn onze speelmatten ook getest op schadelijke stoffen. Ze zijn gemaakt van bijzonder zacht en resistent schuim (EVA-schuim), dat de kleintjes beschermt tegen koude vloeren tijdens het kruipen, spelen en het zetten van hun eerste stapjes. Tegelijkertijd verminderen ze het lawaai. 

Ontworpen voor het echte leven

Dankzij het waterdichte oppervlak kun je onze speelmatten gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Om lang van de Playmats te kunnen genieten, raden wij je aan de stofzuiger in de kast te laten staan en er geen zware meubels of scherpe voorwerpen op te plaatsen. Vermijd ook direct contact met zonlicht en gebruik de matten alleen binnenshuis. Onze vloerkleden voor binnen en buiten zijn een geweldig alternatief als gezellige speelmat voor buiten. 

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.