Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Nepal vloerkleden

Producten 1-6 van 6

Producten 1-6 van 6

Producten 1-6 van 6

Nepal vloerkleed

Nepal tapijten zijn relatief jonge kunst in vergelijking met andere traditionele tapijten, omdat de knopen van de Nepalese tapijten werden voor het eerst in 1959 door Tibetaanse vluchtelingen in Himalaystaat gebracht. Hoe kelim tapijten en Berber tapijten werden deze traditionele Tibetaanse tapijten oorspronkelijk geweven door nomaden en voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld wordt gebruikt om op te zitten. Met de steun van de Zwitserse hulporganisatie, kon de traditionele Tibetaanse handwerk in Nepal worden voortgezet, waardoor Nepal waren aanvankelijk tapijten, versierd met traditionele Tibetaanse ontwerpen, zoals met prachtige bloemen of rijk dierenleven motieven. Geleidelijk aan werden de motieven van de Nepalese tapijten echter aangepast aan de Europese smaak en eenvoudiger gemaakt.

Moderne nepal tapijten

Sinds Nepal tapijten zijn gemoderniseerd in design, ze lijken op traditionele Tibetaanse geknoopte tapijten slechts in geringe mate. Ondanks alles zijn ze dankbaar hun eenvoudige ontwerp erg populair. Een modern Nepal-tapijt is eerder het typische Nepal-ontwerp, dat vooral wordt gekenmerkt door moderne grenzen. Deze elegante randen zijn in kleur afgestemd op het middenveld van de Nepal-tapijten en omlijsten het op een elegante manier. Hoewel de kortpolige tapijten meestal in effen kleuren zijn gedecoreerd, maakt vet rood of blauw het kleurenpalet af en kan het worden gebruikt als een accentuerende tapijtloper of rond tapijt in de woonkamer. Niet voor niets is het Nepal-tapijt daarom klassiek elegant - het discrete ontwerp is uiterst terughoudend en past daarom naadloos in verschillende interieurstijlen. Ontdek betaalbare Nepal-vloerkleden, inclusief handgemaakte wollen tapijten, online bij benuta en verfraai uw huis met tijdloze klassieke charme!

*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.