Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Plat geweven vloerkleden

Producten 1-96 van 726

Pagina

Producten 1-96 van 726

Pagina

Producten 1-96 van 726

Plat geweven vloerkleden

Plat geweven tapijten zijn bijzonder trendy en, dankzij hun verscheidenheid aan mogelijkheden, echte blikvangers. Dankzij hun dunne vorm zijn ze zeer functioneel en verfraaien ze elke kamer in huis. Vooral in keukens, verbeteren plat geweven tapijten de vloer visueel en maken het rennen en wonen in deze kamers comfortabeler. Plat geweven vloerkleden, hetzij als een loper of als een rond tapijt, zijn bijzonder uitnodigend en vriendelijk. Met een mooi plat geweven tapijt kunnen unieke woonideeën worden geïmplementeerd die gegarandeerd ieders aandacht trekken en bezoekers een positieve eerste indruk geven.
 

Plat geweven vloerkleden in een breed assortiment

Plat geweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en kleuren, bieden ze de mogelijkheid om kleur en structuur in elke kamer te brengen. Op deze manier kan elke individuele smaak worden uitgedrukt. Plat geweven tapijten zijn vooral populair omdat ze dankzij hun individuele vorm en hun eigenschappen kunnen ze op verschillende manieren worden overgebracht. Een plat geweven kleed is ook beschikbaar in originele vormen en kleuren: het plat geweven vloerkleed kan rond of zelfs vierkant zijn, dat verschillende ruimtevormen vleit. Een stevig buitendeken is niet alleen geschikt voor gebruik buitenshuis, maar ook als vloerkleed voor gebruik binnenshuis. De meestal van plat geweven tapijten heeft een bijzonder lage vuilhechting en is eenvoudig te reinigen - vooral in intensief gebruikte kamers is het een verstandige aankoop.

 

Vlak geweven tapijten voor elke woonruimte

Vlak geweven tapijten zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende materialen. Verwerkt tot een hoogwaardig buitendeken, zijn onderhoudsvriendelijke, robuuste synthetische vezels ideaal voor buitengebruik, zoals tuin en terras. Maar zelfs natuurlijke materialen zijn ideaal voor de productie van vlak geweven tapijten. Vlak geweven tapijten van wol, sisal of viscose zijn erg populair dankzij hun tijdloze, elegante ontwerp. Hun platte geweven structuur maakt ze bijzonder robuust. Een knuffelbaar katoenen tapijt, bijvoorbeeld een Berbertapijt, kan dankzij zijn zachte structuur perfect in de slaapkamer of in de woonkamer worden geplaatst. Zo creëert een tapijt in een slaapkamer of woonkamer een gezellige basis en een huiselijke sfeer. Als keukentapijt vlak voor de keuken geplaatst, houden ze je voeten warm tijdens het koken en blijken ze gedurende lange tijd onmisbaar te zijn. Vlak geweven tapijten overtuigen niet alleen met hun modieuze design, maar ook met robuuste functies en de mogelijkheid om de keukenvloer te beschermen tegen krassen en vuil.

 

Vlak geweven vloerkleden online kopen

Dus je nieuwe, vlak geweven vloerkleden kan bruin, beige, wit of groen zijn. Welke kleur u ook kiest, of het nu moderne of scandinavische tapijten zijn - bij benuta vindt u het vloerkleed dat bij u past achtige. Onze tapijt winkel biedt niet alleen een ruime keuze aan materialen, maar ook een ongelooflijke variëteit van verschillende afmetingen, zodat iemand een tapijt loper voor alle individuele behoeften te vinden.
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.