Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer
 • Home>
 • moderne vloerkleden>
 • laagpolige vloerkleden
 • Laagpolige Vloerkleden

  1121 Producten

  1121/1121 Resultaten

  Ontdek laagpolige vloerkleden bij benuta

  Laagpolige vloerkleden van benuta zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook hun mooie gladde oppervlakken tonen met hun verfijnde patronen en ontwerpen. In tegenstelling tot een hoogpolig tapijt, dat moeilijk is om filigraanpatronen te reproduceren vanwege zijn ruige floristructuur, zijn hier nauwelijks een laagpolig tapijt beperkt. Daarom zijn ze erg geïnteresseerd in het gebruik van slimme motieven en ontwerpen, die u de afwerking geven en uw individuele stijl accentueren. Vintage tapijten zijn nog steeds in de mode, met hun licht versleten look en de klassieke siermotieven geven de vertrouwde indruk dat ze een tijdje in gebruik zijn. Ze passen in een verscheidenheid aan stijlen, zoals de casual Boho stijl of de romantische shabby chic, die naast vintage elementen in heldere kleuren bijzonder gevoelige bloemenontwerpen en klassieke printpatronen zijn. Een klassieke en all-rounder onder de laagpolige tapijten is het sisal tapijt, dat is gemaakt van natuurlijke vezels en is extreem robuust en bestand.

  Laat je inspireren

  Je nieuwe lievelingsstuk is misschien maar één klik van je verwijderd. Blader door onze enorme selectie moderne vloerkleden en laat je inspireren. Welke stijl je ook zoekt, bij benuta vind je met liefde ontworpen vloerkleden, waaronder:

  • Spannende geopatronen

  • Prachtige blikvangers in vele felle kleuren

  • Discrete natuurlijke ontwerpen

  • Klassieke en moderne vintage modellen

  Vloerkleden met korte pool versus vloerkleden met vlakke pool

  Vlakgeweven vloerkleden zijn tapijten die enkel bestaan uit de textielweefselstructuur zelf en waarin geen extra pool is verwerkt. Dit geeft deze modellen een extreem stevige structuur en maakt ze zeer duurzaam. Platgeweven tapijten zijn vaak gemaakt van synthetische vezels en hebben een prachtige rustieke uitstraling met hun sisalachtige uiterlijk. De hoge veerkracht en de verwerking van synthetische vezels maken deze tot het perfecte vloerkleed voor buiten voor tuin, balkon of terras. Door het gebrek aan pool zijn zowel de ontwerpen als de kleurenschema's meestal eenvoudig gehouden.

  Kortpolig vloerkleed brug

  Kortpolige tapijten worden ook vaak gebruikt als brug. Dit zijn kleinere tapijtformaten (ongeveer tot 1 m lang) die helpen om kleinere afstanden te "overbruggen". Ze worden vaak gebruikt in kortere gangen, waarvoor eenvoudig te onderhouden vlakpolige tapijten natuurlijk bijzonder geschikt zijn. Gewoonlijk worden langwerpige of langere formaten gebruikt als lopers in grotere gangen. In de slaapkamer daarentegen gebruiken mensen liever kleine hoogpolige tapijten als sprei om hun voeten warm te houden op laminaat of parket. Maar uiteindelijk zijn korte tapijtbruggen echte allrounders die overal gebruikt kunnen worden.

  Vierkante tapijten en andere vormen

  In onze Onlineshop vindt u een kortpolig tapijt goedkoop en in alle kleuren en vormen van de aarde en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Soms heb je je tapijt helemaal nodig om kleinere ruimten op te maken of ze onder een vierkante banktafel te plaatsen. Als u nog steeds op zoek bent naar een trendy tapijt voor de keuken, zal u blij zijn met een schone en robuuste keukenloper. Recht in slaapkamers, gangen of zelfs in rustige leesschoenen rond tapijten, maak een goed cijfer en leen het interieur een schotcomfort. Uiteindelijk moet uw eigen smaak echter bepalen of uw modern vloerkleed vierkant, rond, langwerpig, discreet of met opvallende motieven is ontworpen.

  Als het op kleurkeuze aankomt, zijn er geen grenzen bij benuta! Speel met verschillende kleurnuances en creëer een gezellige sfeer zoals jij dat wilt. Een kortpolig vloerkleed in grijs staat bijvoorbeeld geweldig bij de populaire Scandi-stijl, maar ook bij de trendy industriële look. Veel plezier met bladeren, shoppen en stylen!

  Lichte tinten: kortpolige vloerkleden in beige, grijs & meer


  Sommige van onze bestsellers zijn echte allrounders en passen harmonieus in elke interieurstijl. We hebben het over beige kortpolige vloerkleden, maar je kunt ook gemakkelijk grijze of witte modellen op een stijlvolle manier combineren. Blader nu online en ontdek kortpolige vloerkleden in beige, grijs, wit en crème met reliëf- en wafeltexturen of subtiele lijnen en prints.

  Stijlvolle kortpolige vloerkleden voor de woonkamer


  Het praktische van vloeraccessoires met een korte pool is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn: je kunt kruimels snel opzuigen, vlekken meteen herkennen en behandelen met een tapijtreiniger. Daarom zijn tapijten met een korte pool perfect voor de woonkamer. Je kunt het beste kiezen voor een model van wol of katoen en je kortpolige woonkamertapijt zal ondanks het korte weefsel comfortabel aanvoelen. Als je een gezelliger gevoel wilt, raden we een pluizig shaggy model aan.