Levertijd: actuel ca. 2-3 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
20% EXTRA op ALLES!
▸ Schrijf je nu in op de nieuwsbrief
We kunnen geen artikelen vinden die met de selectie overeenkomen.

Arte Espina vloerkleden 

Het jonge Nederlandse bedrijf Arte Espina verrijkt sinds enkele jaren de markt met zijn uiteenlopende collecties. Abstract, geometrisch of floraal - elk jaar zetten de ontwerpers van deze unieke vloerkleden nieuwe trends en realiseren deze met individuele vloerkleedcollecties. Deze worden gekenmerkt door veel aandacht voor detail en onderscheiden zich daardoor van gewone collecties.

 

Moderne vloerkleden van Arte Espina brengen een levendige sfeer in elk huis - ze spreken tot de verbeelding en doen denken aan moderne kunstwerken dankzij het creatieve gebruik van kleuren en patronen. De hoogpolige vloerkleden van Arte Espina zijn er daarentegen in een mix van verschillende kleuren, patronen en garens, maar zien er altijd even modern en glamoureus uit. De ontwerpen van de Arte Espina kindervloerkleden zijn vrolijk en kleurrijk en spreken elk kind aan door hen uit te nodigen om fantasierijk mee te spelen. Lopers in verschillende stijlen, kleuren en patronen maken ook deel uit van de Arte Espina vloerkleden. Modieuze deurmatten zijn bijzonder geschikt als buitenvloerkleed en verfraaien zo zelfs uw buitenruimte. Al deze unieke ontwerpen inspireren tot het ontdekken van vreemde culturen en moderne kunst in de vorm van woonaccessoires.

 

Arte Espina vervaardigt haar producten met een grote verscheidenheid aan materialen. Naast vloerkleden gemaakt van onderhoudsvriendelijk acryl en polyester, bieden zij ook een prachtig assortiment wollen vloerkleden en andere modellen gemaakt van natuurlijke vezels. Alle vloerkleden van Arte Espina voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.


Ontdek moderne, stijlvolle vloerkleden voor het hele gezin bij Arte Espina!