Levertijd: actuel ca. 2-4 dagen | Verlengd restitutierecht: 60 dagen | Hulp & Contact
WINTER SALE SPECIAL | 20 % extra*
Ontvang nu je kortingscode
00Dag 00Uur 00Min 00Sec

Gabbeh vloerkleden

Producten 1-30 van 30

Producten 1-30 van 30

Producten 1-30 van 30

Gabbeh vloerkleed

Gabbeh-tapijten zijn relatief abstracte en kleurrijke kunstwerken in vergelijking met andere klassieke tapijten. Net als kelimtapijten of zelfs berbertapijten werden deze traditionele gabbeh-tapijten oorspronkelijk gemaakt door nomaden en gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals zitkussens. Gabbeh-tapijten worden gekenmerkt door grote kleurvlakken en zijn versierd met geometrische patronen of rijke dierenmotieven. Kenmerkend voor gabbeh tapijten is ook de expressieve en heldere kleurselectie. Traditioneel Gabbeh tapijten waren gemaakt van schapenvacht of geitenhuid en geverfd exclusief met natuurlijke kleurstoffen. In de jaren 90 ontwikkelde zich rond het Gabbeh-tapijt een ware hausse.
 

Moderne gabbeh tapijten

Sinds Gabbeh tapijten zijn gemoderniseerd in ontwerp, lijken ze slechts oppervlakkig op traditionele tapijten. Dankzij hun speelse en kleurrijke ontwerp zijn Gabbeh-tapijten erg populair. bij een modern gabbeh-tapijt is eerder het typische Gabbeh-ontwerp, dat vooral wordt gekenmerkt door de grote en kleurrijke kleurvlakken. Uiterlijk lijken Gabbeh-tapijten op moderne tapijten in etnische stijl en zijn ze vervaardigd in rood of blauw, en kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt als een tapijtloper met hoog contrast in de woonkamer. Gabbeh-tapijten hebben een zeer verkwikkende werking en vallen meteen in het oog. Hun speelse ontwerp maakt Gabbeh-tapijten tot een bijzonder populair thuisaccessoire.
 

Gabbeh tapijten in grote verscheidenheid

Bij benuta kunt u rekenen op een grote hoeveelheid van Gabbeh-tapijten. Uitgebreide kleuren, verschillende patronen en ontwerpen, verschillende stijlen: kies uit oosters geïnspireerde patronen, moderne modellen met randen of gabbeh tapijten in geometrisch zwart en wit. We bieden ook een ruime keuze aan moderne Gabbeh-tapijten voor elke smaak en ieder woonkamer. Dus wat dacht je van een rond tapijt met gabbeh-patronen? Ontdek mooie en betaalbare Gabbeh-tapijten, inclusief handgeknoopte wollen tapijten, online bij benuta en verfraai uw huis met een tijdloze klassieke charme!
*Geldig voor alle nieuwe nieuwsbriefabonnees. Geldig tot 14.2.2023. Geen minimum bestelwaarde. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. Niet inwisselbaar tegen contanten.