Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Jouw thuis - dat ben jij. Je interieur laat je lifestyle en al je facetten zien. Met onze brands vind je een vloerkleed dat echt bij je past. Creëer een huis dat net zoveel persoonlijkheid heeft als jij.

Natuurlijkheid, mindfulness, innerlijke balans en transparantie hebben benuta Pure gevormd. Vloerkleden en accessoires van deze brand zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame of gerecyclede materialen - voor bewust inrichten met het oog op de toekomst.

Rust vinden

Moderne designs en onderhoudsvriendelijke materialen - vloerkleden en accessoires van deze brand kunnen tegen een kleurrijk gezinsleven. Of het nu voor twee- of viervoeters, kinderen of volwassenen is - benuta Nest is geschikt voor iedereen.

Een gevoel van comfort

De laatste trends en creatieve designs die leuk zijn om naar te kijken - benuta Pop is de brand voor interieurliefhebbers met een unieke style. Ontdek vloerkleden en accessoires voor elk budget die individualiteit toevoegen aan je huis. Express yourself!

Set trends

Exclusieve designs, geselecteerde materialen en zorgvuldig vakmanschap zijn de kenmerken van Finest quality. De vloerkledencollecties van deze brand voldoen aan speciale woonwensen en high-class interieur.

Experience luxury

Onze brand Lytte creëert een beschut en liefdevol thuis waar kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen. Fantasierijke designs, onderhoudsvriendelijke kleden en schattige accessoires nodigen uit tot zorgeloos spelen, stoeien en dromen.

Speelmaatjes vinden