Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Vloerkleden die trendy zijn en leuk

Zin in een interieur update? Van minimalistisch tot maximalistisch, skandi of retro - bij benuta Pop vind je trendy vloerkleden die perfect passen bij jouw eigen stijl. Voor een huis dat net zoveel persoonlijkheid heeft als jij.

533 Producten

533/533 Resultaten

Trendupdate voor jouw huis: vloerkleden van benuta Pop

Voor ons is thuis een plaats van inspiratie, creativiteit en levensvreugde. En dat is precies het soort plek die je kunt creëren met onze trendy benuta Pop vloerkleden. Of je nu houdt van minimalistisch, retro of kleurrijk - onze benuta Pop vloerkleden brengen in een handomdraai een frisse wind door jouw vier muren.

Betaalbare vloerkleden, die de trend volgen

Een mooi en stijlvol huis mag niet veel kosten. Daarom hebben we prachtige en betaalbare vloerkleden - precies wat je nodig hebt voor een uniek huis. Laat je dus inspireren door onze grote selectie en probeer regelmatig nieuwe stijlen uit - want wie houdt er nu van routine?

Stijlen die perfect bij u passen

Onder het motto "Laat me zien hoe je leeft en ik vertel je wie je bent", vinden wij dat je huis net zo individueel en uniek moet zijn als jij. Daarom heeft benuta Pop een enorme selectie van vloerkleedstijlen die perfect passen bij jouw favoriete interieurlook.

Deze vloerkleden passen bij deze stijlen

  1. De Skandi-stijl: Heldere lijnen, subtiele kleuren en gezellige accessoires - de Skandi-chique is perfect voor alle minimalisten die van huiselijk en ontspannen houden. Eenvoudige vloerkleden in sobere kleuren passen goed bij deze look. Ontwerpen met hoog-laag effecten of organische vormen zorgen voor meer dynamiek.

  2. Boho chic: Speelse details, warme kleuren en natuurlijke materialen - boho chic doet het hart van alle vrije geesten en individualisten sneller kloppen. Vloerkleden in berberstijl passen perfect bij deze look. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in zowel kleurrijke designs als in eenvoudig zwart en wit.

  3. Mid Century Style: Donker hout, strakke lijnen en favoriete stukken van de rommelmarkt - met de Mid Century Style komen nostalgische retro vibes jouw huis binnen. Vintage vloerkleden, jute of gezellige hoogpolige vloerkleden passen goed bij deze klassieke look.

  4. Kleurrijk wonen: Deze trend draait om het combineren van kleuren, patronen en materialen. Kleurrijk wonen brengt je in een goed humeur en geeft je ruimte voor je eigen creativiteit. Combineer mooie vloerkleden met kleurrijke patronen voor deze stijl.

Looks om te shoppen: de benuta Insta-Shop

We zien onze benuta Pop vloerkleden graag schitteren in de vier muren van de benuta community. Neem een kijkje in onze Insta-Shop en laat je inspireren door de nieuwste looks. En met één klik shop je eenvoudig de stijlen van de community.

Blijf geïnspireerd en altijd up-to-date

Op Instagram en in onze nieuwsbrief voorzien we je regelmatig van de laatste interieurtrends en hotste deals. Klik hier om je aan te melden voor de benuta nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws. Om je te helpen je nieuwe favoriete item te vinden, kun je ook handige tips, stylingideeën en inspiratie vinden op onze benuta blog.