Skip
Gratis verzending vanaf 100€: momenteel ongeveer

Onze merken vieren diversiteit

Creëer een huis met persoonlijkheid

Jij bent veelzijdig en daar houden wij van! Daarom zijn onze nieuwe merken net zo divers als jij - en ze hebben één gemeenschappelijk doel: dat jij een vloerkleed vindt dat precies bij jou past. We zullen je vertellen waarom we onze merken hebben gecreëerd en wat ze zo speciaal maakt.

Inhoud

» Onze merken - Dat ben jij

» Pure - In harmonie met de natuur

» Nest - Voor een kleurrijk gezinsleven

» Pop - Altijd on trend

» Finest - Exclusieve vloerkleedkunst

» Lytte - Speelplezier in de kinderkamer

» Vloerkleden & accessoires voor iedere levensstijl

Onze merken - Dat ben jij

Toen we in 2008 benuta oprichtten, hadden we een missie voor ogen: Van woonruimte een thuis maken - voor elk interieur en iedere levensstijl.

Jullie hebben ons geïnspireerd. We hebben de benuta merken gecreëerd zodat je een vloerkleed kunt vinden dat echt bij je past - in elke fase van je leven.

Als je voor het eerst een eigen huis betrekt, heeft benuta Pop de trendy stijlen die je nodig hebt om jezelf creatief uit te drukken. benuta Pure begeleidt je als je jezelf hebt gevonden en in harmonie bent met jezelf en je omgeving. Als je een gezin of viervoeters in huis hebt, staat benuta Nest voor je klaar met onderhoudsvriendelijke producten. Lytte ondersteunt je kinderen van jongs af aan met fantasievolle motieven en kindvriendelijke designs. benuta Finest geeft je een gevoel van luxe als het tijd is voor je droominterieur.

Wij vinden het belangrijk dat je niet lang hoeft te zoeken naar een vloerkleed waar je van houdt. Onze merken leiden je gemakkelijker naar de designs die bij jou en je levensstijl passen - hoe vaak je die ook verandert. Pas jouw huis aan en laat zien wie je bent.

Pop

Altijd on trend

Express yourself! Je hebt vele facetten en daar houden wij van. Je individuele persoonlijkheid wordt ook weerspiegeld in je interieur - zo kan iedereen zien wie je bent en wat jou bijzonder maakt. benuta Pop is voor echte interieurliefhebbers die hun huis graag laten stralen met trendy vloerkleden & woonaccessoires.

Dit is benuta Pop:

- Creatieve styles - kleurrijk, divers en individueel
- Iets voor ieder budget
- Altijd up-to-date

Op zoek naar ideeën voor een interieur update? Neem dan een kijkje in de benuta Instashop en laat je inspireren door de community. De newsletter biedt niet alleen exclusieve kortingen - hij houdt je ook op de hoogte. Je kunt je hier aanmelden.

Pure

In harmonie met de natuur


Omhels jij bewust je omgeving en richt je je op de toekomst? De wereld van benuta Pure draait om natuurlijk leven, mindfulness en transparantie. Met vloerkleden en accessoires van dit merk creëer je een plek van waardering en innerlijke balans.

Dit is benuta Pure:

  • Natuurlijke collecties van jute, sisal, wol & co.

  • Milieuvriendelijke materialen (bijv. gerecyclede synthetische vezels, ongeverfde wol)

  • Hoogwaardige designs die je lang bijblijven

We zetten ons in voor eerlijke en milieubewuste werk- en productieomstandigheden en zijn actief lid van Care & Fair. Lees hier meer over onze keurmerken en certificaten.

Nest

Voor een kleurrijk gezinsleven

Vloerkleden en woonaccessoires van benuta Nest zien er niet alleen goed uit - ze zijn ook voorbereid op een kleurrijk en veelzijdig leven. De collecties van dit merk zijn gemakkelijk schoon te maken en op te bergen. Zo kun je zorgeloos plezier hebben van je gezin en een huis creëren waar iedereen van geniet.

Dit is benuta Nest:

  • Praktisch en gemakkelijk schoon te maken

  • Moderne, gezellige en stijlvolle ontwerpen

  • Robuust - voor groot en klein, twee- en viervoeters

Onze wasbare collecties en vuilafstotende vloerkleden voor binnen en buiten zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Als je de voorkeur geeft aan een natuurlijke look, waarom probeer je dan geen sisal?

Finest

Exclusieve vloerkleedkunst


Jouw thuis weerspiegelt je persoonlijkheid en is een verzameling van zelfgekozen waardevolle items. Een speciaal vloerkleed is een essentieel onderdeel van dit allesomvattende kunstwerk en rondt je individuele stijl af.

Dit is benuta Finest:

  • Eigen designs die je alleen bij ons vindt

  • Luxueuze materialen van topkwaliteit

  • Handgemaakte vloerkleedkunst voor experts

Of het nu gaat om een eclectische statement-look of elegante lichtheid - vloerkleden van dit merk voldoen aan hoogwaardige interieurs en speciale woonwensen.

Lytte

Speelplezier in de kinderkamer


Kinderen spelen meestal op de grond. Met Lytte creëer je een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kind zich vrij kan ontwikkelen. Laat ze in de diepte van de oceaan duiken, de ruimte ontdekken of de jungle verkennen.

Dit is Lytte:

  • Onderhoudsvriendelijke vloerkleden & speelmatten voor kinderen

  • Fantasierijke motieven voor meer creativiteit tijdens het spelen

  • Veilig ravotten op de vloer

Tip: Maak de avontuurlijke wereld van je kind compleet met bijpassende accessoires van ons kindermerk en leg een antislip onderlaag onder het vloerkleed voor nog meer veiligheid.

Jouw benuta Style Team

Shop nu